Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@somskia: ja na przykład bardzo lubię kąpać się w wannie i sobie te różne sole w dużych ilościach i inne specyfiki tam wrzucać, a mimo wszystko ani trochę nie kusi mnie, żeby kolegę zbałamucić, sam już nie wiem co mam teraz o tym wszystkim myśleć
z fartem
  • Odpowiedz
@somskia: no akurat tutaj niezgodność jest, bo z dezodorantów nie korzystam już od bardzo bardzo dawna, jedynie perfumami kelwina klejna się pryskam, ale tak sobie teraz myślę, że może to specjalnie podświadomie z tych dezodorantów zrezygnowałem, bo to jednak takie są kształty tych pojemników, że przy moich skłonnościach gejowskich mogłoby mnie zbyt kusić, no zaczyna mi się to wszystko teraz w logiczną ukłankę sklejać małymi kroczkami
z fartem
  • Odpowiedz
@somskia: ale dlaczego dyskryminujesz społeczność LGBT i stosujesz mowę nienawiści w stosunku do nas? Przecież ja tylko się domagam takich samych praw jak Wy wszyscy macie, co wam to przeszkadza? dlaczego taka nienawiść od razu?
Nie rozumiem
z fartem
  • Odpowiedz
@somskia o burwa jestem gejem, bo lubię się kąpać w wannie xD W sumie to jestem podwójnym gejem, bo dostałem od dziewczyny sole do kąpieli, bo jestem zapachowym freakiem xDDD
  • Odpowiedz