Wpis z mikrobloga

@Fafulec98: A druga sprawa to widać po tym wpisie, że TK jest w rękach konfiarzy i pisowców tylko instrumentem. Berkowicz z góry zakłada, że TK z pewnością zdecyduje "jak trzeba", zgodnie z wytycznymi i to doprowadzi do obalenia rządu.
  • Odpowiedz
@Fafulec98: @shitman6 @PfefferWerfer ale się Tuskoboty zesrały, aż gównem wali przez monitor. Jeśli budżet jest niekonstytucyjny to TK powinien go u----ć przygłupy. Ja wiem że wy macie płacone żeby zrobić z Tuska i Czaskoskiego kogoś na wzór Putina z władzą absolutną, ale nie tak działa państwo prawa.

Ile teraz płacą na robienie anty-kampani konfederacji i nie wspominanie o czaskoskim? Fajna stragegia, na najgłupszych zadziała .
  • Odpowiedz
@Fafulec98: @shitman6 toć to de facto już się stało. TK orzekło, że ustawy bez Wąsika i Kamińskiego są niezgodne z konstytucją. A wykop chcę by Tusk respektować wyroki, publikował i się do nich stosował. Czyli trzeba by wycofać wszystkie te wszystkie. I wykop by pewnie poszedł po popcorn, gdy państwo polskie jest sparaliżowane. Sejm nie działa.

I jakoś się wszystkim się o tym zapomniało...
  • Odpowiedz