@Zwierz33 zdecydowanie Twój kształt twarzy jest bardziej pociągający niż mistyczna kwadratowa szczęka ;) a faceci są jak wino, im starszy tym lepszy - więc siwizna też tylko dodaje atrakcyjności
@Zwierz33 mam 22, myślę, że na spokojnie laski w przedziale 20-30 również docenią ten typ urody. Protip od laski - najłatwiej będzie znaleźć laskę z daddy issues, ale to wiąże się też z pewnymi niedogodnościami, ale ma to też swoje plusy. Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz i jak je będziesz traktował. Nie rozumiem też, co robisz na tym tagu, bo kompletnie tu nie pasujesz. Pozdrawiam
@zuzixxx3: <--- to chłop przestańcie być naiwni, #falszywyrozowypasek kto o tej godzinie nad ranem pierniczy takie kacapoły właszcza jaka baba... konto śmierdzi multikontem odblokowanym, wystarczy przemaglować profil żeby stwierdzić ze to troll i debil.
Ja to cały zarośnięty jak ten tutaj XD
źródło: 6a37aeb3192f4496e4aaa1b8ac5561f0
PobierzNo w sumie może i tak bo za miesiąc mam 36 l XD
@zuzixxx3 Hm... Nie wiem nie znam się może i tak (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Ale to zwykle stare baby tak mówią a młode to nie bardzo ¯\(ツ)/¯
https://wykop.pl/wpis/79125803/falszywyrozowypasek-logikaniebieskichpaskow-przegr#276076541 Typ miał bana jakiś czas temu, za trolling a wy jak pelikany łykacie wszystko.
Zacytuje tego zbanowego trola w tym wpisie z linku odp do "@Gojo2323 a co? Boisz się, że zrobię Ci
źródło: d719ca1e4097abb3aedebb14aa33f27e018f6fbecff9f1fdda5287cfdc0e9005
PobierzKomentarz usunięty przez autora