Wpis z mikrobloga

właśnie mi się przypomniało że takie coś kiedyś istniało
całe dzieciństwo mleko w workach i tego używać nie umiałem ciągle coś się rozlewało albo źle rozciąłem
barachło przeklęte słusznie minione
vieniasn - właśnie mi się przypomniało że takie coś kiedyś istniało 
całe dzieciństwo...

źródło: temp_file7909299467402898033

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: ale jakie fajne to było w dotyku. Mleko w folii nauczyło mnie precyzji we wlewaniu cieczy. Do tego stopnia, że uzupełniałem olej w skrzyni syfika przez wykręcony czujnik wstecznego i rozlałem tylko parę kropli.
  • Odpowiedz
@vieniasn: Kapuczinator ( ͡º ͜ʖ͡º) Obcinało się ledwie narożnik, żeby tylko mała dziurka była i wyciskało do szklanki. Piana prawie jak z ekspresu.

• Odpowiedz
@vieniasn: XD aż przypomniał mi się debilny żart, jaki zrobiłem z moimi dwoma dawnymi kolegami. Generalnie to była część większej paczki, którą się trzymaliśmy na osiedlu. Któregoś ciepłego, bodaj letniego, dnia przyszliśmy do jednego z nich gdzie często albo rżnęliśmy w MtG czy YGO lub graliśmy w gry fabularne, turlając kostki i odgrywając postacie. Nudziło się nam, nie była to pora na sesję, więc wyszliśmy na osiedle.
Jeden z tych
  • Odpowiedz
@vieniasn: bez przesady. Myślę, że moja mama po 8 klasach podstawówki jest w pewien sposób mądrzejsza ode mnie. Po prostu napisałem o dosyć prostym sposobie który mama mi pokazała i co ciekawe działa. Sarkazm niepotrzebny.
  • Odpowiedz
  • 1
@fornson23 mając 5 czy 6 lat nawet wiedząc jak to się robi bardzo często to nie wychodziło
nie wiem czy pamiętasz jak działają dzieci
mogłem mieć całą wiedzę tego świata a i tak mleko rozlane
  • Odpowiedz
@vieniasn: nie no jasne. Sam się o tym przekonuję jako tata. Właśnie wczoraj mój kochany 3-latek rozbił szklankę próbując napić się soku. Ale takiego ustrojstwa jak na zdjęciu nie znam, bo moi rodzice mieli na to sposób ;)
  • Odpowiedz