właśnie mi się przypomniało że takie coś kiedyś istniało całe dzieciństwo mleko w workach i tego używać nie umiałem ciągle coś się rozlewało albo źle rozciąłem barachło przeklęte słusznie minione
@vieniasn: ale jakie fajne to było w dotyku. Mleko w folii nauczyło mnie precyzji we wlewaniu cieczy. Do tego stopnia, że uzupełniałem olej w skrzyni syfika przez wykręcony czujnik wstecznego i rozlałem tylko parę kropli.
@vieniasn: XD aż przypomniał mi się debilny żart, jaki zrobiłem z moimi dwoma dawnymi kolegami. Generalnie to była część większej paczki, którą się trzymaliśmy na osiedlu. Któregoś ciepłego, bodaj letniego, dnia przyszliśmy do jednego z nich gdzie często albo rżnęliśmy w MtG czy YGO lub graliśmy w gry fabularne, turlając kostki i odgrywając postacie. Nudziło się nam, nie była to pora na sesję, więc wyszliśmy na osiedle. Jeden z tych
@vieniasn: bez przesady. Myślę, że moja mama po 8 klasach podstawówki jest w pewien sposób mądrzejsza ode mnie. Po prostu napisałem o dosyć prostym sposobie który mama mi pokazała i co ciekawe działa. Sarkazm niepotrzebny.
@fornson23 mając 5 czy 6 lat nawet wiedząc jak to się robi bardzo często to nie wychodziło nie wiem czy pamiętasz jak działają dzieci mogłem mieć całą wiedzę tego świata a i tak mleko rozlane
@vieniasn: nie no jasne. Sam się o tym przekonuję jako tata. Właśnie wczoraj mój kochany 3-latek rozbił szklankę próbując napić się soku. Ale takiego ustrojstwa jak na zdjęciu nie znam, bo moi rodzice mieli na to sposób ;)
żeby w 2025 nie dało się umówić do mojego dentysty przez internet, tylko trzeba dzwonić, jak jakiś człowiek z wykształconymi umiejętnościami społecznymi
całe dzieciństwo mleko w workach i tego używać nie umiałem ciągle coś się rozlewało albo źle rozciąłem
barachło przeklęte słusznie minione
źródło: temp_file7909299467402898033
Pobierz@smacznej_kaUwUsi a ja lubię
źródło: 06d5a42c-c116-4632-9553-c61b3a137851-1678668844879
PobierzJuż zapomniałem, że poza szklanymi butelkami pod drzwiami. Mleko było w workach.
źródło: image_picker_E0476A96-11CE-4524-89E4-D9D891181688-68855-0000218195C61169
Pobierzźródło: MV5BNWFiYTUyNzgtZDYwZC00NGE0LTk3MzEtMjI3NmFhMmM0YzRlXkEyXkFqcGc@._V1_
PobierzJeden z tych
jesteś wyjątkowo mądry
nie wiem czy pamiętasz jak działają dzieci
mogłem mieć całą wiedzę tego świata a i tak mleko rozlane