Aktywne Wpisy

mickpl +139
Podatek katastralny zostanie zapowiedziany w tym roku i wprowadzony w ekspresowym tempie. Powody są dwa:
1. Rekomendował nam to Międzynarodowy Fundusz Walutowy.
2. Mamy ogromny deficyt i rząd będzie potrzebował pieniędzy. Sporo pieniędzy.
80%
1. Rekomendował nam to Międzynarodowy Fundusz Walutowy.
2. Mamy ogromny deficyt i rząd będzie potrzebował pieniędzy. Sporo pieniędzy.
80%

cheeseandonion +28
Ludzie kochani!? A cóż to mi do chałupy wlecialo!?
Jak takie ćmy są juz w styczniu, to ja nie chce wiedzieć, jakie komary będą w lecie..
Natychmiast zleź z tej firanki ty łachudro, bo karnisz złamiesz! słyszysz!? Bo po miotłę pójdę...xD
#zwierzaczki
Jak takie ćmy są juz w styczniu, to ja nie chce wiedzieć, jakie komary będą w lecie..
Natychmiast zleź z tej firanki ty łachudro, bo karnisz złamiesz! słyszysz!? Bo po miotłę pójdę...xD
#zwierzaczki

źródło: temp_file3489622866426113810
Pobierz
#cultowe (1453/1000)
Venom - Welcome to Hell z płyty pt. Wlecome to Hell (1981)
Venom jest jedną z tych kapel, które niewiele mi oferują na przestrzeni całej dyskografii. Poza dwiema pierwszymi płytami serio nie ma tam nic dla mnie ciekawego, ale dwa pierwsze wydawnictwa bardzo doceniam za wkład w rozwój gatunku (i to nie jednego!).
A W tym konkretnym numerze zawsze mnie fascynowało jak mocarnie tłuste jest to brzmienie mimo słabej produkcji. Kojarzy mi się trochę z brytyjskimi kapelami d-beatowymi, jak choćby Discharge.
------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Kiedyś przez tysiąc dni postowałem tu piosenki które z różnych względów weszły mi w głowę w ciągu ostatnich 20 lat. Teraz wrzucam już niekoniecznie codziennie rzeczy, które wtedy nie zmieściły się na liście, które mi się przypomniały, lub których słucham aktualnie. W dalszym ciągu szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne.
https://rateyourmusic.com/~cultowe
@cult_of_luna: Wleczone
EDIT: Wleczone do Piekła, brzmi jak Frontside z okolic 2009