Wpis z mikrobloga

Kup taką wielką krowę niedostosowaną do europejskich ulic i zajmuj 3 miejsca parkingowe.
Tak jak auta z instalacją LPG nie mogą wjechać do garaży podziemnych tak samo dla takich wielkich samochodów powinien być nakaz parkowania gdzieś tam na końcu parkingu z wyznaczonymi miejscami XXL i tyle.

#motoryzacja #samochody #polskiedrogi no i zdjęcie zrobione w #krakow
okoboji - Kup taką wielką krowę niedostosowaną do europejskich ulic i zajmuj 3 miejsc...

źródło: Zrzut ekranu 2024-12-21 o 19.56.09

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okoboji: jeszcze inaczej. Auta tak kolosalne, że jaśnie pany nie potrafią (tzn. nie chcą, wiemy jak jest) parkować wzdłuż linii dla normalnej osobówki, powinny łapać się na kategorię ciężarową, lub jakąś pośrednią - i takiego też prawa jazdy wymagać.
  • Odpowiedz
dla takich wielkich samochodów

@okoboji: to powinna być osobna kategoria PJ. Komicznie to wygląda jak taką wielką krową chcą się wbić wolne miejsce na osiedlowym parkingu i kręcą 15 minut żeby się zmieścić w miejsce na normalną osobówkę bo będzie miał 2 minuty bliżej z mieszkania :D
  • Odpowiedz
  • 338
@okoboji Cudowne te miejskie Pickupy, które nigdy w życiu nie przewiozą niczego znaczącego na pace ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ważne że somsiad zazdrości
  • Odpowiedz
@okoboji: ciekawe jak ty bys sobie zrekomensowal mikrusa 13 cm.
Nie raz zdarza mi sie wytknac tym imbecylom ze nie potrafia jezdzic. Taki ranger jest jeszcze okej, ale stare amerykanskie pickupy z trzy biegom automatem i smieszna moca trzymaja sie zazwyczaj kurczowo lewego pasa bo mysla ze sa kims.
Nie raz juz do mnie wychodzil z tego ustrojstwa typek 1,6 zł XD i chował sie do auta jak tylko wyszedlem
  • Odpowiedz
@RobinSchudl: to raczej oni maja. Nie bez przyczyny kurduple z mikrusem wybieraja takie auta. To jest czesto jedyna szansa na bycie zauwazonym i docenionym, a przy tym buduja "strach" XD. Jezdze duzo i duzo mam do czynienia z imbecylami na drodze, a ze wzgledu na swoje warunki fizyczne (2 m., 115 kg) moge fizycznie konkurowac z dowolnym Polakiem bo w mojej wadze jest moze 0,02 typow. Wiec skoro sa wobec
  • Odpowiedz
@okoboji: Przecież on płaci karę w postaci trudności z parkowaniem na co dzień. Na pewno często musi dymać na piechotę w deszczu, bo nie dał rady zmieścić się na miejscu docelowym.
  • Odpowiedz