Aktywne Wpisy

szcz33pan +2487
Przedwczoraj RPP pozostawiłą stopy na niezmienionym poziomie - 5,25%, ale ekonomiści jednogłośnie mówią, że cykl obniżek stóp procentowych trwa.FRA PLN6x12 po ostatnim posiedzeniu lekko drgnął z 4,09 do 4,2 Rynek długu spodziewa się obniżki o 100 punktów bazowych stopy procentowej w ciągu roku. Pan Glapiński na wczorajszej konferencji wspomniał, że czeka na ważne odczyty, więc nie przedłużając - jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba

źródło: indeks_kebaba_2025_06
Pobierz
let_it_be +559
Wspaniała akcja polskiej policji xD koleś kradnie auto a ci nie wiedzą co z nim zrobić. Po podpowiedzi reżysera wyciągają b--ń i krzyczą "stój, bo strzelam". Delikwent nic sobie z tego nie robi, pałkarze pikaczu fejs, strzelają po oponach. Jedna kula trafia w policjanta stojącego po drugiej stronie auta. ¯\(ツ)/¯
#policja #polska
#policja #polska

Tak jak auta z instalacją LPG nie mogą wjechać do garaży podziemnych tak samo dla takich wielkich samochodów powinien być nakaz parkowania gdzieś tam na końcu parkingu z wyznaczonymi miejscami XXL i tyle.
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi no i zdjęcie zrobione w #krakow
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-21 o 19.56.09
Pobierz@MaJeM0: to jest RAM 1500.
@okoboji: to powinna być osobna kategoria PJ. Komicznie to wygląda jak taką wielką krową chcą się wbić wolne miejsce na osiedlowym parkingu i kręcą 15 minut żeby się zmieścić w miejsce na normalną osobówkę bo będzie miał 2 minuty bliżej z mieszkania :D
Ważne że somsiad zazdrości
@Mck_98: a komu by się chciało tak wysoko dźwigać :)
źródło: Screenshot_20241221-202011~2
PobierzNie raz zdarza mi sie wytknac tym imbecylom ze nie potrafia jezdzic. Taki ranger jest jeszcze okej, ale stare amerykanskie pickupy z trzy biegom automatem i smieszna moca trzymaja sie zazwyczaj kurczowo lewego pasa bo mysla ze sa kims.
Nie raz juz do mnie wychodzil z tego ustrojstwa typek 1,6 zł XD i chował sie do auta jak tylko wyszedlem
Jego Daily to hummer 2 :)
źródło: temp_file3171601422182929115
Pobierz