Wpis z mikrobloga

Cześć, szukam fury do 15 tysięcy dla narzeczonej na dojazdy do pracy/zakupy/paznokcie, wiecie o co chodzi. Na pewno coś mniejszego ale żeby też nie było za brzydkie. Doradźcie na co mogę rzucić okiem, najlepiej od razu z jaką wersją silnikową tego egzemplarza szukać. #motoryzacja
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotr_forsa: To ma być głównie miasto? Ja jak rozglądałem się za samochodem dla mnie to patrzyłem na diesel ale spośród wszystkich małych wozów Polo najbardziej przypadło mi do gustu. No i części pełno jest do nich
  • Odpowiedz
@piotr_forsa: no skrzynia biegów to już kwestia indywidualna. Śmiało szukaj Polo benzyne w automacie bo są takie dostępne używane i będziecie zadowoleni. Tylko demon prędkości to to nie będzie :P
  • Odpowiedz
  • 0
@maciejosky: toyota avensis 2005 w sedanie, 2.2 czy tam 2.0 diesel po dziadku. Auto ma juz 300k+ przebiegu, ma turbine i maglownice do regeneracji, sprężyny z tyłu wystrzelą niedługo. Ogólnie nie ma sensu naprawiać a przy skręcaniu kierownicą idzie sobie zrobic biceps XD
  • Odpowiedz
  • 0
@maciejosky: też tak myślę, popatrzę te polówki. Może nawet pomyslę o dieslu żeby w miarę dynamicznie się odpychał z miejsca bo mieszkamy w Gdańsku i czasem trzeba się właczyć do ruchu trochę sprawniej.
  • Odpowiedz