poradzi ktoś? szukam zmywarki 45cm (nie chce większej bo jej nie zapełnie i ogranicza mnie też troche miejsce) i zastanawiam się jaki budżet ma najlepszy stosunek cena do jakości. szukałbym raczej czegoś w budżecie 1500-2000zł (wiadomo im mniej, tym lepiej ale jeśli te 500zł robi kolosalną różnice w jakości to jestem w stanie dopłacić) byłbym wdzięczny też za podpowiedzenie jakich producentów brać albo chociaż jakich unikać żeby sie nie wrzucić na minę z góry dzięki za pomoc bo naprawdę się przyda (╥﹏╥) nie mam jakichś ogromnych potrzeb estetycznych, fajnie by było jakby była w miare oszczędna energetycznie i by nie miała problemów z domywaniem zabrudzeń bez konieczności wcześniejszego namaczania garów #zmywarka #pytaniedoeksperta #rozowepaski #niebieskiepaski #kuchnia #pytanie #cokupic
Ale właśnie spory bolid rozerwał się nad Meerhoven. Mam ciulowe nagranie. Były 2 pozniej 4. Obserwowałam je z dobre 10-12 secund. Szkoda że ide do pracy. #meteoryty
https://allegro.pl/oferta/zmywarka-bosch-serie-4-spv4hmx10e-10-kompletow-45cm-extradry-3-kosz-14525345764