Aktywne Wpisy

MondryPajonk +15
Zróbmy mały test i sprawdźmy ile ciemnoty jest wśród nas ;P
Ciekaw jestem wyniku... ale chyba jeszcze bardziej komentarzy. = D
#astronomia #nauka #kosmos #teoriespiskowe
Ciekaw jestem wyniku... ale chyba jeszcze bardziej komentarzy. = D
#astronomia #nauka #kosmos #teoriespiskowe
Czy doszło do załogowego lądowania na Księżycu?
- Tak 81.1% (1482)
- Nie 18.9% (345)
ligt4er +112
Nieprawdopodobna ilość bełkotu na temat tej sprawy. Od nagle aktywnych normików na necie, którzy to wypisują jacy to byliby bohaterscy na miejscu nagrywających, a także co by świrosławowi teraz zrobili, przez debilnych intelektualistów "jaka była przyczna, jaki był motyw?", po garniturowca z ministerstwa który krytykuje, że nie znalazł się nikt z gaśnicą kto by obezwładnił natychmiast napastnika podczas kiedy on "znieważał zwłoki".
Zbierzmy fakty.
- Nie było żadnego łażenia po kampusie z wyciągniętą
Zbierzmy fakty.
- Nie było żadnego łażenia po kampusie z wyciągniętą
#gielda #meczennicypkn
@drcwkk: Jasne ze tak. Przez 4-5 lat wezmiesz 4-5 dywidend po ok 4zł kazda czyli przy 50 akcjach, przez ten czas zarobisz około 1000zł brutto z samych dywidend. Biorac pod uwage jak nisko teraz Orlen stoi, to jest potencjal na wzrosty przez te 5 lat. Ja bym pewnie trzymal do emerytury.
@drcwkk: Tylko z tego powodu to nie ma sensu, nawet Orlen niepoważnie traktuje uczestników tego programu, gdy w wakacje na Vitay dostępnym dla każdego dają lepsze zniżki niż na OwP... (a się nie łączą)
Trzeba rozpatrywać to z punktu widzenia sensu inwestycji w samą spółkę, a OwP jako coś odrębnego przy okazji - jak ktoś się zdecydował zainwestować w Orlen to już szkoda nie wyrobić.
@korin_: A nie wycofali się przypadkiem z tego?
Bo już nie widnieje w aktualnym katalogu rabatów - https://www.orlenwportfelu.pl/media/1390/katalog-rabat%C3%B3w-programu-orlen-w-portfelu-v-100924.pdf
@derecki: Dawniej opłacał
https://www.orlenwportfelu.pl/aktualno%C5%9Bci/przed%C5%82u%C5%BCenie-umowy-z-sii/
@korin_: to już nie obowiązuje
@macan: no nie tylko, masz jeszcze 10% zniżki na hot-dogi