Aktywne Wpisy

mickpl +449
Ale to jest chrzanienie, że młodzi Polacy nie decydują się na dzieci, bo sprawa kulturowa.
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują

heksengerg +20
Dziewczyny, 7 marca bylam na powiększaniu ust 1 ml, dzisiaj byłam dodać 0,5 ml. Czy według was to są dobrze zrobione usta? Bo mi coś dziwnie to wygląda.
#usta #beauty #rozowepaski
#usta #beauty #rozowepaski

źródło: temp_file8155344116772793467
Pobierz
Jprdl XD
#bekazpisu #polityka
źródło: IMG_1900
Pobierz@Skorvez_957_
źródło: IMG_9425
Pobierzźródło: image
Pobierz@stanleymorison: może i ćwiczy ale wygląda jak stary palacz i alkoholik co to chce ci nakopać bo powiedziałeś że żuberek jest smaczniejszy od harnasia
źródło: z31353848FBW,Prezes-IPN-Karol-Nawrocki-pozuje-do-zdjecia-podcza-900364312
Pobierzźródło: terrycrewsidiocracy
PobierzTo je PiS, tego zdrowym umysłem nie ogarniesz