Wpis z mikrobloga

@datester: nie powiem, zaciekawiony źródłem którego nie znałem sprawdziłem to o czym mówisz. W skrócie hipoteza jest taka, że obecny rząd w mniej niż rok przyjął więcej "dzikich" niż PiS przez 8 lat swoich rządów. Mam hipotezę. Mam dane. Pora na weryfikację hipotezy.
Jako, że nie znalazłem idealnej listy "dzikich", to zasugerowałem się listą z obrazka udostępnionego przez @HrabiaTruposz. No i powstał obrazek w załączniku. Trochę musiałem pokleić
GandalfThePro - @datester: nie powiem, zaciekawiony źródłem którego nie znałem sprawd...

źródło: migracje_gov_pl

Pobierz
  • Odpowiedz
@emerald-city: dobra wszystko rozumiem, jestem tolerancyjny i kumam że musi być pluralizm mediow i wolnosc wypowiedzi, ale to jest przegiecie. Przecież za taką obrzydliwą propagandę i pranie ludziom mózgów to powinni koncesje zabierac. A jeszcze połowa wypoku pisze że PiS i PO to jedno i to samo
  • Odpowiedz
@datester poczekajmy 😂😂😂!!!!11oneoneone😂

Minęło jakieś 97% obecnego roku. Ale tak, te pozostałe 3% zrobi ogromną różnicę. Na pewno świat się nagnie do twojego chłopskiego rozumu.

Rzucasz jakieś hasło kompletnie z czapy. Gdy na podstawie danych, które sam wskazałeś pokazałem, że nie masz racji, to nagle te dane są złe i niepełne xD Co za głowa.
  • Odpowiedz
  • 0
@emerald-city Z obiektywnego punktu widzenia, dla rządzących taki zamach to świetna okazja dla legitymizowania zamordyzmu, inwigilacji, ograniczenia swobód obywatelskich bez zmiany konstytucji. No to przecież DLA WASZEGO BEZPIECZEŃSTWA.
  • Odpowiedz