#aliexpress Zamawiałem 7 produktów, wszystko spakowali do jednej przesyłki, ale się pomylili na sortowni i jednego przedmiotu w ogóle nie wysłali, a dali coś innego. 9 lat zamawiam i pierwszy raz mi się taka sytuacja przydarzyła, więc nie mam filmiku z otwierania. Prośba o zwrot pieniędzy została odrzucona, co ja mam tym chujkom wysłać jako dowód, żeby chujki zwrócili pieniądze? Wysłałem zdjęcie tego przedmiotu, którego nie powinni mi wysłać z opisem, że nie znajduje się na moim zamówieniu, ale odpisali, że nie wystarczający dowód. Płaciłem przez Apple Pay kartą Revoluta, jak to teraz ogarnąć?
Zamawiałem 7 produktów, wszystko spakowali do jednej przesyłki, ale się pomylili na sortowni i jednego przedmiotu w ogóle nie wysłali, a dali coś innego.
9 lat zamawiam i pierwszy raz mi się taka sytuacja przydarzyła, więc nie mam filmiku z otwierania. Prośba o zwrot pieniędzy została odrzucona, co ja mam tym chujkom wysłać jako dowód, żeby chujki zwrócili pieniądze? Wysłałem zdjęcie tego przedmiotu, którego nie powinni mi wysłać z opisem, że nie znajduje się na moim zamówieniu, ale odpisali, że nie wystarczający dowód. Płaciłem przez Apple Pay kartą Revoluta, jak to teraz ogarnąć?