Aktywne Wpisy
cyberspace +32
czarny PR #krakow
Laska dostała gazem po oczach i juz problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
„Nigdy do Krakowa nie wrócimy. Nie chcieliśmy nawet kupować magnesów na lodówkę ani niczego, co przypominałoby nam podróż. Ludzie muszą zostać ostrzeżeni o tym, co się z nami stało, to było szokujące”.
https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/uk-news/ill-never-return-krakow-after-31271915?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1742854180
Laska dostała gazem po oczach i juz problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
„Nigdy do Krakowa nie wrócimy. Nie chcieliśmy nawet kupować magnesów na lodówkę ani niczego, co przypominałoby nam podróż. Ludzie muszą zostać ostrzeżeni o tym, co się z nami stało, to było szokujące”.
https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/uk-news/ill-never-return-krakow-after-31271915?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1742854180

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-26 o 09.16.04
Pobierz
shaelix92 +274

źródło: targi_beauty
Pobierz
Szukam gier kooperacyjnych od kilku godzin i nie znalazłem zbyt wielu odpowiednich gier, w większości tytułów kooperacja jest trybem dodatkowym i nie pozwala na przejście całej fabuły.
Zależy mi na dużych grach przygodowych lub akcji, takich z widokiem z 1 lub 3 postaci.
Gier szukam zarówno na PC jak i na konsole.
Grałem w:
It Takes Two - bardzo polecam.
A Way Out
Dying Light
The Forest - po kilku godzinach gra się nudzi, ogólnie gra jest mało rozbudowana
Raft
Unravel Two - dość nudna gra
Takie gry jak Assassins Creed czy Far Cry niby mają tryb kooperacyjny ale są to chyba tylko dodatkowe misje?
#gry #staregry #coop #steam #ps5 #xbox
To jedyna konsola, która ma własne gry - Xbox i PS5 to tak naprawdę głównie zamienniki PC. Owszem, produkcje Nintendo mają specyficzny styl graficzny, ale np. Mario (2D, ale zwłaszcza 3D) to najlepsze platformówki
Tak swoją drogą mam wrażenie że na PS2 czy PS3 było o wiele więcej gier kooperacyjnych niż na dzisiejszych konsolach :/
W dzisiejszych czasach ciężko zaskoczyć graczy czymś nowym, ostatnio na mnie dość duże wrażenie zrobił cyberpunk a kolejna gra myślę że będzie dopiero GTA 6. Próbowałeś zagrać w gry na VR? Myślę że dzięki tej technologii można poczuć nowe wrażenia z grania :)