Aktywne Wpisy

Shatter +298
Ja nie wiem jak następne pokolenia mają żyć. 90% rodziców to ludzie k---a skrajnie nieodpowiedzialni i głupi. Dzieciaki ledwo umieją mówić a te głupie kwoki dają im do łapy telefon z włączonym tiktokiem albo innym gównem, gotowanie mózgu od młodości.
Po co robić sobie dzieci jak potem się nie jest w stanie nimi zajmować? Kolejki, poczekalnie, podróże w samochodzie, czas w domu - wiecznie wszędzie te j-----e telefony. Szkoda tych dzieci, a
Po co robić sobie dzieci jak potem się nie jest w stanie nimi zajmować? Kolejki, poczekalnie, podróże w samochodzie, czas w domu - wiecznie wszędzie te j-----e telefony. Szkoda tych dzieci, a

źródło: child-phone
Pobierz
Ejszyn +216
No krew mnie zalewa przy takich informacjach jak dzisiaj o żałobie narodowej. Wmawiają nam że jesteśmy wolnymi ludźmi, tymczasem umiera sobie możny pan daleko od naszego kraju, a my jesteśmy zmuszeni do rezygnacji ze swoich planów, bo tak xd
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,
https://pantabletka.pl/nebulizator-inhalator-jak-wybrac-analiza-opinie/
Sam kupiłem tego szatana i różnica vs popularna krówka jest ogromna.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTroche tak jak sa nawilżacze ewaporacyjne i ultradźwiękowe. O oba typu sa sprzedawane. Ale te pierwsze sa większe bo mniej wydajne, wymagają wymiany wkładów ale kamień z wody zostaje we wkładzie a w tym drugim jest wyrzucany z