Aktywne Wpisy

trebeter +274
#trzecieoko serio?

Zawod_Inwestor +97
#gielda Tak sobie czytam różne badania z przeszłości i teraźniejszości dotyczące czynników, dzięki którym teoretycznie można próbować w długim terminie pobić S&P500 czy nawet Nasdaq100 i metaanaliza tych badań doprowadziła mnie do przełomowego odkrycia: kup se etfa to znormalniejesz. Niestety dzisiaj już absolutnie nie jest prawdą twierdzenie, że "ETFy są dla przeciętniaków", bo mamy dostępne tanie fundusze skoncentrowane na najbardziej quality sektorach jak np. nasdaq100.
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
źródło: obraz
Pobierz

A tak serio to myślisz, że jej jak Tobie chce się ciągle szukać xD?
jakoś doczłaptam do kamienia milowego zwanego poczatek relacji, a to dopiero tu sie tak naprawde zaczyna haha
@Maxior99: Przede wszystkim to myślę/uważam, że strasznym robieniem sobie krzywdy jest myślenie z góry, że laska cię zdradzi.
@Cztero0404 rynek matrymonialny jest jaki jest
@Maxior99: I widzisz, właśnie nie. Przede wszystkim takie coś jak rynek matrymonialny nie istnieje ponieważ relacje między ludzkie zwłaszcza takie gdzie jesteś z kimś w związku to nie jest absolutnie coś czym możesz handlować. Rynek matrymonialny to obecnie termin który został sobie przywłaszczony na przykład przez pillowcow wszelkiej maści udających mądrych.
Jeżeli kobieta ma świadomość, że ma na zawołanie dziesiątki innych facetów to jej zainteresowanie do obecnego partnera w przeciągu chwili moze zmienić się w zobojętnienie czy nawet pogardę
@Maxior99: I widzisz, po pierwsze nie ma ponieważ to olbrzymie zainteresowanie pojedynczymi kobietami ze strony mężczyzn to zazwyczaj fikcja literacka zwyczajna wymyślona na potrzeby manipulacji mężczyznami przez innych mężczyzn. Po drugie to nie jest myślenie kobiet to jest myślenie mężczyzn o kobietach