Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maxior99: jak masz takie myśli to weź daj jej spokój, zaoszczędzisz jej czas i sobie odpocznij od tego i od wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio to myślisz, że jej jak Tobie chce się ciągle szukać xD?
  • Odpowiedz
@Maxior99: szukać? ja to czasem mam wrażenie, że mi się już nawet kręcić nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jakoś doczłaptam do kamienia milowego zwanego poczatek relacji, a to dopiero tu sie tak naprawde zaczyna haha
  • Odpowiedz
@Maxior99: Jak nie przejdziesz jakiegoś jej shittestu - zmienią się emocje. Obserwuj i pamiętaj, że kobity w czasach mają tsunami opcji więc jak nie ty to ktoś inny więc się nie napalaj jak łysy na grzebień.
  • Odpowiedz
Poznałem laske której się spodobalem

Jak myślicie po jakimś czasie wyskoczy jakiś chad i mnie zghostuje, ew. stwierdzi ,ze "to nie to"?

@Maxior99: Przede wszystkim to myślę/uważam, że strasznym robieniem sobie krzywdy jest myślenie z góry, że laska cię zdradzi.
  • Odpowiedz
rynek matrymonialny jest jaki jest

@Maxior99: I widzisz, właśnie nie. Przede wszystkim takie coś jak rynek matrymonialny nie istnieje ponieważ relacje między ludzkie zwłaszcza takie gdzie jesteś z kimś w związku to nie jest absolutnie coś czym możesz handlować. Rynek matrymonialny to obecnie termin który został sobie przywłaszczony na przykład przez pillowcow wszelkiej maści udających mądrych.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: ładnie to brzmi ale w praktyce wygląda to tak ,że to ile mamy opcji kształtuje naszą skłonność do kompromisu
Jeżeli kobieta ma świadomość, że ma na zawołanie dziesiątki innych facetów to jej zainteresowanie do obecnego partnera w przeciągu chwili moze zmienić się w zobojętnienie czy nawet pogardę
  • Odpowiedz
Jeżeli kobieta ma świadomość, że ma na zawołanie dziesiątki innych facetów to jej zainteresowanie do obecnego partnera w przeciągu chwili moze zmienić się w zobojętnienie czy nawet pogardę

@Maxior99: I widzisz, po pierwsze nie ma ponieważ to olbrzymie zainteresowanie pojedynczymi kobietami ze strony mężczyzn to zazwyczaj fikcja literacka zwyczajna wymyślona na potrzeby manipulacji mężczyznami przez innych mężczyzn. Po drugie to nie jest myślenie kobiet to jest myślenie mężczyzn o kobietach
  • Odpowiedz
@Maxior99: Nie przekonasz typa - odpuść sobie. Jak chce niech żyje w swoim świecie bo takie jednostki póki same nie zobaczą odwrotnej sytuacji to nie zmienią zdania
  • Odpowiedz