Wpis z mikrobloga

#polityka #bekazpisu Niestety muszę sam przed sobą się przyznać, że dałem się zmanipulować jak debil ukochanej partii konfederacja ( ͡° ʖ̯ ͡°). Szczerze wierzyłem że można im wybaczyć katofilie, bo ważniejsza jest gospodarka, że sam trochę jestem spiskowcem to można tolerować brauna, bo ściąga darmowe głosy i to wszystko to taka gra retoryczna a najbardziej chodzi o poprawę gospodarki i wycięcie starych polityków w pień. Jakże naiwnym byłem, od czasu kiedy konfederacja zaczęła otwarcie sugerować współpracę z pisem, zdałem sobie sprawę że to są takie same śmieci jak wszyscy inni którymi gardziłem, i jeszcze ten Braun, który nie umie krytykować zbrodniarzy rosyjskich przyprawia mnie o obrzydzenie. Przepraszam na otwartym forum za każdy głos który oddałem na konfederację, bo żadne z ich aktualnych działań nie odzwierciedla moich idei jako wyborcy i mam nadzieję że jeśli konfederacja otwarcie przyzna, że chce współpracować z pisem to straci poparcie lawinowo ()
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Niestety muszę sam przed sobą się przyznać, że dałem się zmanipulować jak debil ukochanej partii konfederacja ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@WerterII: na szczęście z tego wyrosłeś. Szalom, bracie ()
  • Odpowiedz
  • 12
@gorzki99: zdałem sobie z tego sprawę, dalej jestem kapitalistą ale znacznie mniej radykalnym, a oczy na irracjonalność pomysłu konfy było to, że przy drugiej kadencji wyborów memcen kompletnie wyparł się swoich postulatów niskich podatków, a przekręcił narrację na proste podatki, do kompletnie wypacza sens głosowania na takich ludzi...
  • Odpowiedz
dalej jestem kapitalistą ale znacznie mniej radykalnym

@WerterII: Mozna byc radykalnym kapitalista. Tylko ten radykalizm musi byc "inteligentny" (dziwnie brzmi ale nie wiem jak to inaczej napisac :P)

memcen kompletnie wyparł się swoich postulatów niskich
  • Odpowiedz
  • 3
@gorzki99: nie umiem dawać odnośników to napiszę na raz, wiem że można być radykałem, ale śledzenie różnych stron sporu, wiele dało mi słuchanie DLR które dało mi większą świadomość na realnie pozytywne rozwiązania socjalne, nie te które mamy ale te, które podnoszą stopę życia każdemu z nas. Jeśli chodzi o populizmy mentzena miałem ich świadomość już wcześniej, ale zakładałem że z populizmow wyjdzie, ale kierunek zachowa w wolnościową stronę, ale
  • Odpowiedz
nie umiem dawać odnośników to napiszę na raz

@WerterII: Wiedza za free (malo kapitalistyczne podejscie no ale swieta :)))

Zaznaczasz tekst i klikasz odpowiedz. Niestety to wypok i nie zawsze dziala. Zawsze dziala ten sposob: zaznaczasz tekst, dajesz ctrl+c, klikasz odpowiedz. I jesli odnosnik sie nie pojawil to dajesz znak > i dajesz ctrl+V. Klepiesz enter zeby przejsc do nastepnej linii i
  • Odpowiedz
() Danke

@WerterII: Fuer Deutschland :P

A tak na powaznie to da sie odpowiedzic na kilka watkow w jednym komentarzu powtarzajac kroki. Nie trzeba pisac kilku komentarzy :)
ctrl+c ctrl+v inzyniera bedziesz mial :) (a w tym wypadku
  • Odpowiedz
@WerterII posiadasz cechę, która dyskwalifikowała Cię jako wyborcę konferencjii - umiejętność analizy otoczenia i refleksji.
Lemingi myślą, że konfederacja wprowadzi obniżkę podatków xd
  • Odpowiedz
@gorzki99 kapitalizm stworzył też torrenty w których masz wiedzę za free.

Pomijając oczywiście tysiące legalnych źródeł które w tym kapitalistycznym świecie z jakiegoś powodu dają sobie radę :P
  • Odpowiedz
kapitalizm stworzył też torrenty w których masz wiedzę za free

@malinq: Tak. jak zauwazyles - nielegalna. jak ja komus ukradne 10k pln i dam Tobie z tego 2kpln to bedziesz mial 2k pln "za free" :)

Pomijając oczywiście tysiące legalnych źródeł które w tym kapitalistycznym świecie z jakiegoś powodu dają sobie radę :P

Skoro istnieja to daja se rade. Ciekawe tylko jak? Ktos musi zaplacic za ich istnienie bo tak
  • Odpowiedz
ja zawsze mawiam, że z konfy sie wyrasta jak sie skończy 12 lat lub wyprowadzi od mamy xD

@boguslaw_licencyjny: To masz złe dane. Konfederacja ma największy % elektorat ludzi pracujących. No ale takiego p--------o jak twoje jest pełno więc ziobro zdziwienia. To "ludzie pracy" którzy zarabiają na siebie głosują na Konfe.

wiele dało mi słuchanie DLR które dało mi większą świadomość na realnie pozytywne rozwiązania
  • Odpowiedz