Wpis z mikrobloga

Większość współczesnych bajek to napieprzanie dźwiękiem i obrazem, darcie ryja i rycie bani. Ciężko znaleźć cokolwiek normalnego, najlepiej nie puszczać ich dzieciom wcale:/ #wychowanie #dzieci
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maczkupaczke tak z ciekawości pytam. Zauważyliśmy że jak nie ma w ogóle bajki to wygląda to o wiele lepiej. A była rutyna po@przedszkolu włącz mi bajkę no i ok 30 min i to wyselekcjonowanych możliwie jaknajspokojniejszych a to i tak za dużo na ten mały mozg
  • Odpowiedz
@Bdzigost: ja p------e jak można tak zdziadzieć, jakby mnie stary faszerował listonoszem Patem za dzieciaka to bym wyskoczył przez okno, a krecik też dobry(patrz obrazek). Jak zanudzić dziecko na śmierć. Tyle spoko bajek jest co nie zrobią z dziecka autystyka to wybieracie największe g---o.

Pierwsze z brzegu:
Zwierzęta z Zielonego Lasu!!!!!!!!!!
Kaczor Donald, Gumisie, królik Bugs, cartoon network, nawet nasz swojski miś Uszatek, Bolek i Lolek czy Reksio.
Nawet pokemony
Mlody_pelikan - @Bdzigost: ja p------e jak można tak zdziadzieć, jakby mnie stary fas...

źródło: fbc9a6d00e316c578f9cec4e65deb7b8

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 10
Pierwsze z brzegu:

Zwierzęta z Zielonego Lasu!!!!!!!!!!

Kaczor Donald, Gumisie, królik Bugs, cartoon network, nawet nasz swojski miś Uszatek, Bolek i Lolek czy Reksio.

Nawet pokemony czy dragon ball.

To faszerujecie dzieci gównem z c-----ą kreską/oprawą graficzna i fabułą dla starych bab z demencją na prochach.

@Mlody_pelikan: dokładnie! Nowe "Kacze opowieści", "Miraculous", "Dinopoiąg", "My Little Pony", "Dragon Ball", "Było sobie... /Byli sobie...", nowy "Inspektor Gadżet", "Barbi I domek marzeń", serial
  • Odpowiedz