Wpis z mikrobloga

Przyszła i moja paczucha, zatem czas na #pokapake #wykopaka Pierw miałem obawy co do zawartości, gdyż nadawca przesyłki mógł zwiastować nie lada niespodziankę. Jakież było moje zdziwienie, kiedy już dobrałem się do środka. Paczka okazała się klasy światowej. Zawierała prezent nie tylko dla mnie, ale i dla reszty mojej skromnej ferajny. Wbrew pozorom paczka ta jest z formuły lite, ale wartość grubo przekracza minimalną kwotę. W środku znadjowały się:
1. Kubek z Jackie Chanem - jestem wielkim fanem produkcji z tym ziomeczkiem.
2. Magnezja w kulce - tutaj znowu pesonalizacja, gdyż hobbystycznie się wspinam.
3. Przysmaki i zabawki dla kota - akurat Spaślak jest obecnie na diecie, ale jak ją skończy na pewno się za nie zabierze.
4. Odręcznie napisany liścik - po piśmie, choćby skały srały, nikt mnie nie przekona, że ta sama osoba co pisała list, tak ładnie zapakowała paczkę.
5. Herbata, zaparzacz i kosmetyki - z dedykacją dla mojego różowegopaska (tak naprawdę to herbatka mi się bardziej przyda ( ͡° ͜ʖ ͡°))
6. Masa słodyczy - już jest ich mniej.
7. Jeden rozdział książki słynnego autora DecoMorreno ( ͡~ ͜ʖ ͡°) - na długie ziomowe wieczory
8. Browarek sztuk jeden - zgodnie z myślą największego polskiego człowieka renesansu Mariusza P. - "browarek musi być" https://youtu.be/sEv0JJv78AU

Bardzo dziękuję użytkownikowi @KrzycHa za paczkę. Pięknie się chłopie postarałeś.
CityHunter - Przyszła i moja paczucha, zatem czas na #pokapake #wykopaka Pierw miałem...

źródło: 1

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach