Aktywne Wpisy

Teuvo +44
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

vieniasn +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: oktrąbacz
PobierzCo prawda, jestem singlem, bo widocznie nie do końca wykorzystałem wtedy swój
Komentarz usunięty przez moderatora
Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś założył jakiegoś fanpejdża zrzeszającego ludzi twojego pokroju i żebyście żyli tak, jak wtedy.
Ale nie zrobisz tego, bo jesteś tylko kolejną osobą, która żyje wyidealizowanymi wspomnieniami i za wygodnie jej teraz żeby żyła jak wtedy.
I tak, uważam, że akurat przy tym przykładzie można powiedzieć, że kiedyś to było, bo relacje międzyludzkie, a na pewno ich nawiązywanie było bardziej przystępne i nie musiałeś nawet tworzyć jakiejś kreacji, a mieć po prostu konto na danej platformie, bo ja na gg nigdy nawet swojego
Po prostu wolisz płynąć z prądem. Są społeczności, które odrzucają zmiany, np. amisze. Kiedyś widziałem film na yt o gościu, który zaczął żyć samemu w chatce gdzieś zdala od cywilizacji. Bez prądu, sam uprawiał ziemię, wytwarzał sobie jedzenie itd.
Zamiast narzekać na teraźniejszość wziął byka za rogi i zaczął żyć tak, jak chce. Ale do tego trzeba mieć jaja, a
Resztę sobie interpretuj tak jak Ci wygodnie.