Aktywne Wpisy

ciekawehistorie +2160
Dzień dobry,
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro

źródło: Fmr4UWwXwAIRETC
Pobierz
GlenGlen12 +14
Czy to wstyd jeździć 18 letnim hatchbackiem w 2025 roku?
Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że
Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że
#upc #play
źródło: IMG_1430
PobierzPlexa nie chciałem się w ten ich abonament bawić, bo bywalo że miałem słomiany zapał, ale mam w NASie 2x 8TB podpięte i już połowa zaraz będzie zapełniona. Jellyfin mi się bardzo podoba. To mój pierwszy NAS a cała konfiguracja zajęła mi z 30 minut wraz z pierwszym uploadem.
Znaczy ja rozumiem, że chciałeś mieć możliwie najlepsze łącze na rynku i szukałeś trochę na siłę powodu, też tak czasem robie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
FTR ja we wrzesniu z migrowałem do Orange (1000/300) z tego gówna które powstało po UPC
Pokiy
Ja dodatkowo bawię się amatorsko jeszcze w edycje video, czasem gdzieś uploaduje pliki większe i już ten 1Gb/s uploadu się bardzo przydaje.
Plus no trauma po Playu, tragiczny był ten net.
No i fakt chciałem najszybszego neta jaki jest dla zasady :)
Przynajmniej ja tak miałem rok temu. Dostałem z BOK słabą, ale akceptowalną umowę, ale chciałem zrezygnować z jednej usługi. Zadzwoniłem do nich, powiedziałem że rezygnacja usługi. przełączyło mnie i od słowa do słowa dostałem dużą lepszą umowę. Na koniec zapytałem się gdzie się dodzwoniłem i był to DUK. Z BOK nie było opcji