Aktywne Wpisy
glogowianin +223
BARBARA NOWACKA - Na terenie okupowanym przez Niemcy polscy naziści zbudowali obozy, które były obozami pracy, a potem stały się obozami masowej zagłady - takie słowa padły z ust Ministra Edukacji Narodowej w rocznicę wyzwolenia Auschwitz-Birkenau. Ta sama lewaczka twierdziła wcześniej "Górnicy z przodka, których trzeba gazem rozpędzać". Donald będzie dymisja, czy może awans?

źródło: Lewaczka
Pobierz
Phallusimpudicus +714
Rok w liczbach: przejechałem w sumie 4048.9km, najdłuższa traska miała 133km, a najwięcej przewyższeń w pojedynczej trasce było 1213.7m, a średnio prawie 600m na pojedynczą jazdę. Średnia prędkość jazdy wynosiła 24,73km/h i to wszystko zajęło mi 164 godziny jazdy. Podczas jazd odwiedziłem 3 kraje: Polskę, Czechy i Słowację.
To chyba powinno wystarczyć za dzisiejszy opisik? A chętnych zostawiam do zapoznania się z opisem mojej traski po Małopolsce, bo na serio zarówno widoki jak i sama traska były wtedy super
ps. 1 W załączniku traska mojej ostatniej traski w tym sezonie na rowerku
ps. 2 zdobyłem w sumie 74 nowe kwadraciki
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower #kwadraty #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: 230652
PobierzLink do traski nr 2 - można na niej zobaczyć więcej zdjęć, jak i innych uroczych widoków z trasy, zainspirować się nią czy też dać kudosa ( ͡° ͜ʖ ͡°)