Aktywne Wpisy

Minieri +329
Siemka mireczki, sprawa jest. Dzieciaki z Juventus Academy z Piekar Śląskich rocznik 2015 (U-10) marzą o tym żeby jechać na MŚ akademii Juventusu do Turynu i potrzebują w spełnieniu tego marzenia naszej pomocy. Ja wsparłem tę inicjatywę niewielką kwotą i bardzo was proszę o to samo, lub w miarę możliwości o więcej :) Szczególna prośba oczywiście do kolegów Juventinich #juventus :)
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie

źródło: 99a8366499f39e735e696071de3f9df9
Pobierz
micq +50
#biedronka #polska #rolnictwo #patriotyzmgospodarczy
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to

źródło: photo_2025-02-07_18-12-35
Pobierz
źródło: 470224838_10162046665734770_6637564532534518603_n
PobierzMusiałeś murować szafke na b--ń ?
Jak to wygląda z perspektywy czasu/kasy, dołączyłeś do jakiegoś bractwa, drużyny ?
jak chcesz wiedzieć więcej, to tu masz opisaną procedurę: https://braterstwo.eu/procedury
co do szafy, to w największym skrócie "jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie". nikt ci nie da jednoznacznej odpowiedzi, bo nie ma formalnie takiego wymogu, ale możesz trafić na jakiegoś posranego służbistę, który będzie ci robił pod górkę.
@uirapuru zarzutka +1