Wpis z mikrobloga

Za co zamknęli tego całego hanysa? Czytałem, że za groźby morderstwa, ale jak to w praktyce jest możliwe - chłop w Kambodzy napisał jakiemuś przebywającemu w Polsce Kowalskiemu że go zabije, Kowalski poszedł na polską policję i szeregowy bagieta z Pierdziszewa Górnego załatwił, że Kambodża wysłała SWAT? xD

#raportzpanstwasrodka
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 3
Groził rezydentowi Kampuczy w Kampuczy więc ten mu zrobił Sajgon.

@wuadek: osoba której groził też była w Kambodzy i zgłosiła to policji w Kambodzy, tak? Potrzbuję prostym językiem, żeby odróżnić heheszki od tego, jak było
  • Odpowiedz
osoba której groził też była w Kambodzy i zgłosiła to policji w Kambodzy, tak? Potrzbuję prostym językiem, żeby odróżnić heheszki od tego, jak było

@ryhu: dokładnie tak
  • Odpowiedz
@ryhu: osoba która go wsadziła twierdzi że kontaktowała się z policją w Polsce czy z innymi organami i oni to jakoś załatwili, ale czy to prawda to nie wiem.
  • Odpowiedz
@ryhu: po prostu osobę mieszkającą/przebywającą w Kambodży, dokładnie Piotra Tymochowicza, robił strimy na których robił na niego nagonkę, dodatkowo jeszcze prawdopodobnie pisał prywatnie do niego różne pogróżki
  • Odpowiedz
@ryhu: Tak, Tymochowicz od lat tam mieszka i wciągnął Hanysa w jakąś tam piramidę. Podobno, tak Hanys gadał. Do czasu jak była kasa to byli jak papużki, jak się zorientował że jest dymany, postanowił tego Tymiego zniszczyć, no i nie wyszło. Pewnie poszło kilka dolarów do odpowiedniego generała. Jedyną jego szansą jest skrucha i powrót do ue. Ale chyba wie zbyt dużo. Poza tym wygląda na chorego człowieka, może rak
  • Odpowiedz
@hdproject: hanys ma IQ 85, góra 90 - Tymochowicz nie tylko zrobil go w chvja obiecujac udzialy w jego piramidzie ale tez zabral sie za jego synów. mowimy tutaj o kasie "inwestorow" powyzej miliona dolarow - w tej smierdzacej skorumpowanej dziurze $10 tysiecy moze duzo zdzialac. wiec teraz hanys gnije w wiezieniu, bo przeszkadzal w interesach, ok
  • Odpowiedz
@ryhu: W dzikich krajach nie robisz biznesu bez "parasola", jak ktoś bruździ, to "parasol" działa, w swoim też interesie. Hanys taki niezbyt lotny, i tak długo bez żadnej reakcji działał. Bo to niszowy tag. Jak doszło gdzieś do polskich mediów, sprawa się "utuczyła", Tymochowicz ma jednak jakąś celebrycką przeszłość. No i trzeba było działać. Takiego desperata złamać chyba nie jest trudne, sto dolanów to mało, ale kila tysięcy zawsze ktoś
  • Odpowiedz
@kapitanKloss23: starszy typ (dowiadczony zyciowo), 2-3 synow i wszyscy wpadli jak sliwka w kompot xD - gdzie znalesc takich ludzi, daj mi 1k a oddam ci 2k
Przypomialy mi sie te grupy typerskie (zarabiam na prowizji, 100% zwrotow za bledne typy)i jakies szemrane osoby postujace wrzuty z plikami pieniedzmi, super brykami, a potem gdy zostana przylapani, spoko 1000zl na schronisko to zadne pieniadze dla mnie a po miesiacu upomnienia, sorrki ale
ChilliHeatwave - @kapitanKloss23: starszy typ (dowiadczony zyciowo), 2-3 synow i wszy...
  • Odpowiedz
@plazma

@ryhu: po prostu osobę mieszkającą/przebywającą w Kambodży, dokładnie Piotra Tymochowicza, robił strimy na których robił na niego nagonkę, dodatkowo jeszcze prawdopodobnie pisał prywatnie do niego różne pogróżki

On nawet jeździł na live pod domy osób którym groził i żądał pieniędzy. Taki był rozgarnięty. Sam na siebie dawał dowody na YouTube. Oferował też wycieczki do tych osób za pieniądze ....
  • Odpowiedz