Wpis z mikrobloga

• 0
@Poludnik20: 17 grudnia 2024 ok godz. 15 o tym, że zleciłem on–line wydruk pisałem na Wykopie (link), 20 grudnia 2024 ok godziny 19 opłaciłem Blikiem będąc we wcześniej wybranej on-line Żabce. Nie przychodzi kolejny e–mail (przychodzą jakieś potwierdzenia z Przelewów24 z jakimiś numerami, ale nie jest to istotne dla druku), ten stary e–mail od Zeccera w którym proszą o opłacenie linkuje do strony gdzie po opłaceniu pojawia się
@Poludnik20 +1
Mój pierwszy wydruk w drukarce w Żabce

#druk #zabka #technologia
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: ta Żabka przy Piorkowskiej przy HolidayInn jest fajna. W miarę przestronnie, dwa stoliki. Jest gdzie położyć rzeczy, coś przejrzeć podpisać. Dziś przestrzeń w tych nowoczesnych sklepach jest tak zaplanowana, że często nawet nie ma gdzie odłożyć produktu zdjętego z wieszaka by zrobić zdjęcie na przykład. Jakieś małe słuchawki np. w Pepeco. Tutaj jest bardzo miło.
  • Odpowiedz
  • 0
ja przestaje do Żabek chodzić. Pierdyliard usług i jedna osoba za kasa i czekasz kwadrans.

@michalec: nie jest tak. Musi zależeć im na obrotach – tym franczyzobiorcom – bo płacą miesięcznie jakąś ponoć nie małą daninę marce. Plus oczywiście wszystkie inne koszty prowadzenia sklepu.

Chociaż też zależy gdzie, nieraz niestety lokalizacja jest azylem dla słabo zarządzanego sklepu. Żabka najbliższa do Dworca Łódź Fabryczna to mentalnie PRL, no ale obie panie mają
  • Odpowiedz