@mobutu2: skoro ktoś mnie ma na czarnej to jego strata. Głównie g---o wpisuje albo mam niepopularna opinie na dany temat co się dzbanom nie podoba, nikogo za swoją opinię i zdanie przepraszać nie zamierzam. XD
@mobutu2: Ja raczej bym się zapytał dlaczego wykopowicze czarnolistują osoby o innych poglądach. Ja wiem, że z tej ponad 100 osób które mnie dodały na czarną listę, większość to "tolerancyjne" osoby, skrajnie lewicowe, bardzo często "uśmiechnięte".
Ja nigdy nie wrzucam na czarną listę osób tylko za to, że mają takie czy inne poglądy. Smutne to jest że wykop nie jest już miejscem do dyskusji, bo każdy chce się zamknąć w
To błędy młodości, których bardzo żałuję, w końcu nie od razu człowiek uczy się zachowaniu online.
@mobutu2: za każdym razem piszą ci w komentarzach, że lecisz na czarno za wołanie ich po czym wołasz kolejnych xDDD Zacznij czytać książki o komunikacji, psychologii.
Wysłałem zapytanie do firmy Dr. Gerard po tym jak zobaczyłem znalezisko na głównej w związku ze zmianą składu pryncypałek. Dostałem odpowiedź od firmy, zamieszczam z kronikarskiego obowiązku:
A potem narzekają, że Wykop stał się pusty.
Sto osób wrzuciło cię na czarną listę, prawdopodobnie jest tylko sto osób, którzy są aktywni na tych tagach, na których piszesz.
Proponuję wszystkim zastanowić się, jak przeprosić społeczność za błędy popełnione w komunikacji z publicznością.
Wołam wszystkich do wspólnej pokuty.
Zleciałem na czarno u 101 użytkownika.
To błędy młodości, których bardzo żałuję, w końcu nie od razu człowiek uczy się zachowaniu online.
Każdy przychodzi w Internet z własną prawdą i torturuje nią ludzi przez pierwszy rok.
Przeprośmy razem, czy dalej będziemy pisać do próżni?
źródło: ai8
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ja nigdy nie wrzucam na czarną listę osób tylko za to, że mają takie czy inne poglądy.
Smutne to jest że wykop nie jest już miejscem do dyskusji, bo każdy chce się zamknąć w
ludzie zastanówcie się nad sb
@mobutu2: za każdym razem piszą ci w komentarzach, że lecisz na czarno za wołanie ich po czym wołasz kolejnych xDDD
Zacznij czytać książki o komunikacji, psychologii.