Aktywne Wpisy
dawid199033 +18
Panowie czy to zakwasy...? Nie mogę sgiąć obu rąk ..każdy ruch dłonią to masakra jaki ból ...troche ciezarków podnosiłem i myśle czy to zakwasy czy może coś wiecej#siłownia

źródło: temp_file8192648189537169349
Pobierz
michal-panicz +40
No to zaczynamy przygodę. Film mnie do tego skłonił. Jak wasze wrażenia, polecacie?
#diuna #ksiazki #scifi #fantastyka
#diuna #ksiazki #scifi #fantastyka

źródło: temp_file7774810886482971333
Pobierz
Rozkład jazdy znany, trzymajcie za mnie kciuki i jak będę wiedział jak, to po sprawie zawołam wszystkich plusujących.
#prawo #zalesie #gownowpis
Komentarz usunięty przez moderatora
@Boxcutter: postępowanie spadkowe przeprowadziłem w tamtym roku, z rodziną żyliśmy dobrze, chodziliśmy na święta, zachowywali świetne pozory. Mnie miesiąc temu strzelił piorun, że przecież babcia posiadała rachunek bankowy, bo pobierała emeryturę po zmarłym mężu . No i tak z kopią postanowienia poszedłem do banku, w którym miała rachunek (nie chcieli mi powiedzieć w jakim) więc trafiłem za drugim razem.
@Filipiak20: Babcia w całości przepisała spadek na mnie w testamencie, oni ukrywali istnienie pieniędzy 7 lat. Jesteś głupi, że nie rozumiesz co jest istotą sprawy?
@cyberspace: W takim razie musiałem być kiepskim wnukiem skoro babcia mając jeszcze dwójkę żyjących dzieci i szeroką rodzinę postanowiła wymienić jedynie mnie w ostatniej woli.
G---o sprawa powiadasz? No tak, zatajono przede mną istnienie 30 tysięcy, a jak już się dowiedziałem, że
Co XDDD
@charlie1919: Dziedziczy osoba wymieniona w testamencie, czyli ja. I takie postanowienie sądu mam. A dlaczego siostra miała dostęp do
Komentarz usunięty przez autora