Aktywne Wpisy

beroslaw +14
Pierwsze 8x8 na próbę.
Od dłuższego czasu szukałem sposobu na ekspozycję minifigur. Zrobiłem ramki ale efekt końcowy mi się nie podobał. A i wyszło na to że i tak nie mam gdzie ch zawiesić.
Male dioramy wydawały się spoko ale zbytnio nie wiedziałem jak się za to zabrać i jakie założenia przyjąć. Z pomocą przyszedł bricklink który teraz ma mały konkurs na takie dioramy. Z tym że ja mam inne cele. Nie
Od dłuższego czasu szukałem sposobu na ekspozycję minifigur. Zrobiłem ramki ale efekt końcowy mi się nie podobał. A i wyszło na to że i tak nie mam gdzie ch zawiesić.
Male dioramy wydawały się spoko ale zbytnio nie wiedziałem jak się za to zabrać i jakie założenia przyjąć. Z pomocą przyszedł bricklink który teraz ma mały konkurs na takie dioramy. Z tym że ja mam inne cele. Nie

źródło: temp_file323133555745480220
Pobierz

źródło: 1000009841
Pobierz
Chciałbym wznowić zajawkę po latach ale przyznam, że najbardziej martwi mnie kwestia finansowa...choć zapewne da się fajnie zminimalizować koszta (używany sprzęt, dobrze wybrane stoki?).
Na szczęście mieszkam na tyle blisko gór (2-3h drogi) że mógłbym robić jednodniowe wypady, więc uwzględniając że koszta noclegów mi odpadają to z nadzieją patrzę że jest to w moim zasięgu finansowym.
#narciarstwo #narty
Tyle się dowiedziałam na przestrzeni lat od wykopków :)
Ja zaczynalem juz dosc dawno temu. Ale wygladalo to mniej wiecej tak ze wtedy nowe narty kosztowaly ok 1000 wiazania 500, buty 600 (oczywiecie plus/minus). Kupilem uzywane narty z wypozyczalni za 120 ( z wiazaniami) buty na gieldzie za 150. Po sezonie
Owszem warunki są nieporównywalne ale jeżdżę trochę z ludźmi i jest masa takich którzy nie potrzebują narciarsko nic więcej poza polskimi ośrodkami.