Wpis z mikrobloga

@tomaszek00: kurcze poważnie? Ja w------m trochę siana i zapominałem o temacie bo potrzebowałem mi ejsca nayfonie czy coś XD więc w-------m XTB XD i teraz latach wchodzę a tam 50 % zysku
  • Odpowiedz
Czyli miałeś pewien kapitał początkowy, chciałeś rok zamknąć z zyskiem 6000zł ale brakuje ci do celu 23k czyli 17 000 w plecy? Do końca roku 11 dni może jeszcze odbije ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Wwolt: Cudownie to wszystko rozkminiłeś. Dobrze wiedzieć, że są jeszcze na mirko mądrzy, wykształceni ludzie.
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy W październiku wrzuciłem na XTB 3k i gram wyłącznie tym co mam.
Na dzień dzisiejszy 9600 łączna wartość konta.

@NieBendePrasowac Gram tylko na jednym instrumencie OIL CFD 1:10. Generalnie analiza sytuacji na rynku, informacje z bliskiego wschodu i bardzo częste sprawdzanie aktualnego kursu. Otwieram i zamykam dużo pozycji z zyskiem na poziomie 200-400 zł. Generalnie małymi kroczkami i niskimi stawkami.
  • Odpowiedz
@WykopekNaPolEtatu: Przecież to oczywiste, nie chciałem nikomu tego wyjaśnić. Napisałem to humorystycznie dlatego dodałem emotke, oczywiście się nie śmieje bo znam ten ból i sam przez to przechodziłem.
  • Odpowiedz