Wpis z mikrobloga

@Gasikfps: Panie, jest piatek 20 grudnia, 90% osob myslami siedzi juz na urlopie, z zimnym piwem w reku.
Gdyby nie L4 pewnie siedzialbym tam z nimi, patrzac na zegarek i czekajac na wolnosc ;p
  • Odpowiedz
@Gasikfps: Chociaz tyle ze pogoda dobra, to mozna pocisnac ;p
Ogolnie juz dawno oduczylem sie podrozowania z i do DE w najgoretsze daty. Dzien wczesniej/pozniej/pepikowo to zawsze jakies wyjscie. Rok temu od Wrocka do granicy jechalem ponad 6 godzin i nigdy wiecej xD
  • Odpowiedz
  • 0
@NexciaK ja w zjednoczenie niemiec z hh do bdg jechałem 17h łącznie. Wypadek śmiertelny na Berliner ringu, staliśmy w miejscu prawie 6h. Syn miał dość, ja miałem dobę już na nogach w Rzepinie znalazłem hotel, dojechaliśmy tam o 2.00 poszliśmy spać. Tragedia...
  • Odpowiedz
@Gasikfps: O widze ze moja stara trasa, czyli HH - BDG.
W tym roku wyszlo tak ze przy ktoryms ze swiat w maju pojechalem z kumplem na weekend do Bydgoszczy. Dojechalismy do slubic, przez okolo 3 godziny podjechalismy z kilometr i wrocilismy, zeby pojechac przez okolice Schwedt ^_^
  • Odpowiedz
@Gasikfps @NexciaK ruszyłem bladym świtem - dojechanie do Świecka zajęło mi 6 godzin ( ͡° ͜ʖ ͡°) najgorzej było na A12 po zjechaniu z ringu - wszystkie osobówki sznurem na lewym pasie a na prawym kilometrowe odstępy między ciężarówkami.
  • Odpowiedz