Aktywne Wpisy

kopek +192
Sratatatatatata +172
Nie jestem fanem przesadnej regulacji wszystkiego, ale jedna rzecz powinna być ustawowo ogarnięta: hałas z pojazdów. Serio, jeśli auto albo motor brzmi jakby miał przekroczyć 3 prędkość kosmiczną, to coś tu jest k---a grubo nie tak.
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -
Data donacji - 20.12.2024
Rodzaj donacji - krwinki czerwone + płytki krwi
Miejsce donacji - RCKiK Wrocław
Grupa krwi - A Rh+
Prywatny licznik - 86861 ml
Mało dziś ludzi jak na okres przedświąteczny. Zapewne stąd też braki krwi na stanie i dlatego dzisiaj pani prosiła o kombo czyli płytki i krew. Operacja zwie się EG.
#barylkakrwi #krew #krwiodawstwo #rckik #rckikwroclaw #wroclaw
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
źródło: dbdb632ace3e99fcae07e2415
PobierzSkrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Polecam Ci, jeśli możesz zaplanować wizyty z wyprzedzeniem, umawianie się telefoniczne. Ja na dzisiaj umawiałem się dwa tygodnie temu i już było ciasno z godzinami. W normalnym okresie tygodniowe wyprzedzenie daje komfort w wyborze godziny wizyty
Ale Twój sposób na umawianie się jest spoko, na pewno to wykorzystam, dzięki!
Jak już będziesz w 2025 roku to poproś sobie o wydrukowanie wyników. Pierwsza donacja w nowym roku a możliwe też ze pierwsza po dłuższej przerwie jak u Ciebie, jest badana bardziej szczegółowo. Nie znam się na tych wszystkich morfologicznych skrótach ale wtedy jest ich ze dwa razy więcej niż normalnie iwięc zakładam że badanie jest bardziej szczegółowe