Aktywne Wpisy

Właśnie uświadomiłem sobie, że chyba całkowicie zniknął zawód k---y (celowo bez cenzury bo to zawód a nie wulgaryzm).
Pamiętam czasy, gdy w Krakowie stały na ulicy Warszawskiej. Pamiętam jak w Chęcinach pod Kielcami na DK7 widywałem je regularnie przed zajazdem. Gierkówka - to samo. Teraz wszystkie te krajówki stały się autostradami, zabrano im miejsce i najstarszy zawód świata w tej postaci zniknął. Oczywiście mam na myśli tzw "tirówki", bo sam biznes przeniósł
Pamiętam czasy, gdy w Krakowie stały na ulicy Warszawskiej. Pamiętam jak w Chęcinach pod Kielcami na DK7 widywałem je regularnie przed zajazdem. Gierkówka - to samo. Teraz wszystkie te krajówki stały się autostradami, zabrano im miejsce i najstarszy zawód świata w tej postaci zniknął. Oczywiście mam na myśli tzw "tirówki", bo sam biznes przeniósł

youngP +8
Moze juz lezycie albo sie kladziecie wiec chcialem wam tylko napisac ze w przeciętnym materacu żyje ok. 1 mln takich ziomkow (。◕‿‿◕。)

źródło: temp_file8076681202742257194
Pobierz
Jak przygotowania do Świąt? Ja porządkuję regał bo się gubić zaczynam, a później choinkę ubiorę pewnie w końcu.
źródło: regał
Pobierz@LordDarthVader: Eee?
Po prostu dziwi mnie, że masz z------y cały regał jakimiś g---o piratami, zamiast oryginałami, mimo że wcale nie są drogie a za to pierdyliard razy lepiej wykonane.
Mam ci półkę pokazać z moimi grami na NES-a i Famicoma? xD
@inrzynier: tym bardziej, że pewnie w cenie tych kilkudziesięciu podrób miałby everdrive, a nawet jeśli nie to przynajmniej krzysiocart.
Nie lubię tych chińkisch podrób bo pamiętam jak c-----o potrafiły działać, jakie gówniane romhacki wgrywali by sprzedać po raz 10 tą samą grę, albo jak gry były zgluitchowane że nie dało se ich przejść.
@Kryspin013: Ale p---------e xD Op ma regał z kartridżami bo zapewne tak ogrywał je w dzieciństwie gdzie nie było nesa na każdym rogu w bloku wschodnim, więc leciał na pegasusie (może nawet na kultowym IQ-502 chociaż widzę czerwone cudo na dolnej półce) albo
@tajniak13: trochę tak
@LuckyLuke_2776: No shit, zwyczajnie spora część tych kartridży wygląda jak nówki z aliexpress a nie faktyczne karty z lat 90 i 00 - co widać po odlewie obudów. Do tego piłem. I
@LordDarthVader: to powiedz do czego podpinasz tego pegasusa? do telewizora lcd?
Pochodzi z grupy Pegasus-online.pl
A to co piszą to gdyby nie piraty to by w warcaby grali przez całe lata 90 i potem na kompie. Teraz wielcy prawilniacy.
Preferuję emulatory i granie na PC, jakbym miał wydać kasę to oryginalne pady od nes czy pegasusa bym dodał pod