Aktywne Wpisy

alverini +156
A wy co przegrywy? Macie też złą nazwę CV? Anetka z HR nawet CV nie otworzy bo jej się nazwa nie podoba xD chvj z doświadczeniem, liczy się nazwa pliku xD
#pracbaza
#pracbaza

źródło: temp_file1214813853963145216
Pobierz
synadama +11
#psychologia #logikaniebieskichpaskow
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?

źródło: temp_file8191004354123073683
Pobierz
https://wykop.pl/wpis/79418037/w-nowym-gniocie-towarzysz-sobaka-mowi-ze-poszedl-n
Widzę, że znowu muszę dementować plotki na mój temat skoro wywołujecie mnie do Tablicy.
A informowałem odpowiednio wcześniej jak moja przygoda z byciem beneficiarzam wyglądała.
Dlatego przypominam
Tak. Wywalili mnie dyscyplinarnie za próbę przedłużenia sobie wolnego o 4 dodatkowe dni. Dostałem wolne na 24 dni byłem na Filipinach 28.
Wziąłem pod uwagę ryzyko nie jestem niewolnikiem.
mówię o swoich porażkach otwarcie niczego nie kreuję jednocześnie.
Tak byłem na bezrobociu Uwaga 11 DNI.
Ja już wypłatę dostałem a zasiłku wcale.
Nie udzielam się ostatnio zbyt często na wykopie, bo uwaga pracuję, szkole się w nowej profesji, nadrabiam finanse, szykuje mi się w krotce kolejny wylot na Filipiny.
Także, radzę sobie świetnie bez zbiórek, żebractwa, lajtow. Nie tworze kontrntu na współczucie. A mógłbym grać na nutach a to pech , a to jestem niepelnosprawny. Także zrównywanie mnie z Filipkiem trochę nie na miejscu
A najnowszy gniot tutaj.
I dziękuję wszystkim tym którzy jak najgorzej mi życzą próbując się jakość dowartościować.Wspaniali jestescie. Celowo będę robić na przekór pokazując wam, że pomimo kłód dla mnie nie ma barier.
Ja się po prostu stanowczo nie zgadzam z porównywaniem mnie do Filipa pod względem jakiegoś domniemanego lenistwa.
Bo to ja Filipowi wyciągnąłem rękę i dałem start. Nigdy nie wycierałem sobie mordy jakimiś zbiórkami. Dałem Filipowi wędkę, możliwości i wybór. Konsekwetnie pokojowo się rozeszliśmy i nie ma spiny.
W pracy gdzie byłem cztery i pół roku wypaliłem się. Pracodawca dał mi 24 dni urlopu mimo iż
@lskx: społecznością debili plusujących takie wpisy xD
źródło: 1000028185
Pobierz@lskx: just wykop things
Komentarz usunięty przez autora
Cała sytuacja z pracą po prostu brzmiała komicznie i pewnie sporo osób po prostu by się zwolniła (jeśli
Ja na Twoim miejscu bym zażartował żonie, że straciłem pracę i czy nie chciałaby mnie poutrzymywać na swój koszt. Wiesz o co kaman, czy nagle nie wygaśnie
Bardzo mądrze zrobiłeś. Masz też swoje życie i życze Ci powodzenia w zrzuceniu kałduna byś czuł się lepiej fizycznie i psychicznie bo to też podnosi samoocenę jak widzisz lepszą sylwetkę.
Z jednej strony nie grasz nutą "Wyśllij mi sms o treści pomagam" - mimo, że mógłbyś. A z drugiej jesteś strasznym try-hardem, żeby się wypromować w