Który god of war według was najlepszy? W którego najlepiej wam się gralo? Wlasnie zakupilem god of war 3 remastered na ps4 i jestem ciekawy tej gierki. W żadną poprzednią część nie grałem. Skończyłem gow 2018 i byl dla mnie poprostu ok, dobra gra ale nie żeby sie spuszczać nad nią. Pewne mechaniki po czasie zaczynaly już męczyć , raczej zrobilem tylko glowna fabule w okolo 25-27h . Gow ragnarok leży na półce i czeka ( nie spodziewam sie niczego odkrywczego po gow2018) ale myśle że moze najpierw zagrać w ta 3 ? #ps4 #ps5 #gow #godofwar3 #godofwar #godofwar2018 #godofwarragnarok #ragnarok #kratos #playstation #playstation4 #playstation5 #gry #sony #gaming #ankieta
@Zielony34 kupiłem ta 3 remastered za grosze bo chyba 29 zł wyszło a słyszałem że gameplay jest w stylu starych gier i że jest kozacki, więc mówię mam ps4 to kupie jak już ogrywam exy, tak naprawdę już większość za mną został tylko ten ragnarok, ratchet ans clank 2016 i Forbidden West ale porzuciłem bo nuda jak dla mnie
Pierwsza część Horizon to prawie platyna u mnie. Jedna z najlepszych gier PS4 w jakie grałem.
@Zielony34: O ile grafika i system walki jest zajebisty, to fabuła i fedexowe questy poboczne fest męczą. Tutaj był mega potencjał na zrobienie fajnej fabuły, a wyszłą deczko lipa. W dwójce niestety fabuła też nie porywa, a walka i to odgrzewanie kotleta z jedynki. Forbidden west jest tak nijaki, że już nie pamiętam nic
Który God Of War najlepszy?
@needer: No to stracisz w c--j.... Może to nie jest żadna gra z wybitnie głęboką fabuła, ale poprzednie części warto znać.
@needer: Pierwsza część Horizon to prawie platyna u mnie. Jedna z najlepszych gier PS4 w jakie grałem.
Dwie pierwsze częsci GoW warto ograć, ale tu pozostaje tylko emulacja.
@Zielony34: O ile grafika i system walki jest zajebisty, to fabuła i fedexowe questy poboczne fest męczą. Tutaj był mega potencjał na zrobienie fajnej fabuły, a wyszłą deczko lipa. W dwójce niestety fabuła też nie porywa, a walka i to odgrzewanie kotleta z jedynki. Forbidden west jest tak nijaki, że już nie pamiętam nic