Wpis z mikrobloga

Elo mircy, szukam czegoś na szybko na prezent świąteczny dla ojca, tak do 600 zł. Ojciec to emerytowany elektryk, dorabia sobie jeszcze po różnych fuchach - przerabianiu instalacji elektrycznej, zakładaniu instalacji albo naprawach. Co roku kupowałem mu jakieś bardziej wyszukane narzędzia, których nie miał w garażu, bo czy to majsterkować czy tam coś przerabiać lubi, niestety w tym roku nie mam kompletnie pomysłu a święta tuż tuż. Kupowałem mu już czy to powerbank do ładowania akumulatora samochodowego, czy klucze elektryczne do przykręcania kół z Parkside'a, a to raz jakąś nitownicę albo szlifierkę, ale teraz kompletnie nie wiem, co. Pomóżcie z inspiracją. Jakieś mierniki, zestawy nasadówek, kompresory itp. odpadają, bo on to ma.

#swieta #pomyslnaprezent #kciochpyta #prezent #narzedzia #elektronarzedzia
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Drill90: Na alledrogo znajdziesz tanie kamery termowizyjne w okolicy 600 zeta. Może tym szukać gdzie grzeje za mocno w instalacji lub przejrzeć izolację domu/mieszkania. Zaznaczę, że nie używałem nigdy takich, także nie polecę z własnego doświadczenia. Z innych pomysłów to dalmierz, ściągaczki do izolacji z knipexa, latarka czołowa z bernera, bęben kablowy automatyczny, składany stół roboczy, porządne ciuchy/buty robocze.
  • Odpowiedz