@mirko_anonim najlepiej byłoby go kopnąć w dupe ale wiem, że to niezbyt łatwe. Leku na to nie ma, możesz go nawet błagać ale jeśli nie będzie chciał to nie da ci nawet z litości.
@mirko_anonim The concept of death-grip syndrome is not recognized by any mainstream medical bodies Faceta da się zgwałcić siłą/wbrew woli doprowadzając do orgazmu. Raczej ma jakieś problemy medyczne.
@mirko_anonim: Postaw mu ultimatum. Albo umówicie się do specjalisty, albo rozważasz zwijanie manatek. To nie może wyglądać tak, że ty się katujesz i cierpisz, a on totalnie i absolutnie nic nie robi, aby polepszyć waszą sytuacje.
@niegwynebleid: Głupoty gadasz. Death-grip widzimy tak obrazowo jako przyzwyczajenie do bodźca ściskania, ale bardziej problematyczne są ścieżki które się w mózgu wytworzyły w reakcji na p---o, konkretne sytuacje, bodźce, obrazy, fantazje itp. Po prostu chłop wykształcił swoją seksualność do reagowania na te bodźce, a nie na żywą kobiete. Skoro potrafi dojść bez problemu do p---o to nie jest żaden problem medyczny.
@mirko_anonim Oczywiście że może cie okłamywać, kłamanie i
@mirko_anonim: No, ale to nie jest tak, ze ty jestes gorsza od aktorek p---o. Tu nie chodzi o takie a nie inne kobiety, ale o zupelnie niemozliwy do uzyskania w normalnym zblizeniu poziom bodzcow (chocby ich tempo i tasowanie konkretnymi scenami w kolko). Jaka bys nie byla i jakbys nie wygladala problem bylby ten sam. Bo nie lezy w Tobie tylko w tym w jaki sposob p---o dziala na mozg.
Jestem na skraju wytrzymałości psychicznej, bo czuję, że jestem aseksualna dla osoby, którą kocham
@mirko_anonim: jesteś przede wszystkim głupia. Przecież to jest bonus więc zamiast korzystać, to wkręcasz sobie jakieś głupoty. Nikt normalny nie wnika w facetów, partnerów i ich stan psychicznego i fizycznego zdrowia, ale ty się uwzięłaś. Jak mu staje, to znaczy, że mu się podobasz. Inne po 3 minutach mają spust partnera i zasypianie lub dalszy s--s
esteś przede wszystkim głupia. Przecież to jest bonus więc zamiast korzystać, to wkręcasz sobie jakieś głupoty. Nikt normalny nie wnika w facetów, partnerów i ich stan psychicznego i fizycznego zdrowia, ale ty się uwzięłaś. Jak mu staje, to znaczy, że mu się podobasz. Inne po 3 minutach mają spust partnera i zasypianie lub dalszy s--s po godzinie. Bez sensu, baw się i korzystaj. Tylko nie dokładaj mu problemów, bo jeszcze erekcję stracisz
Czy jeśli tak zwany "death grip" nie przechodzi chłopakowi od półtora roku, to mam prawo przypuszczać, że mnie okłamuje z tym, że przestał walić konia do p---o? Długo nie chciałam wywierać na nim presji, bo wiedziałam, że to może wywołać odwrotny efekt do zamierzonego, ale po upływie takiego czasu i braku jakichkolwiek zmian podejrzewam, że nie przestał tego robić. Jestem całkowicie bezradna, kocham go, on mnie też, ale co z tego skoro
@rtone Ściskanie freda ręką jest fhuj mocne i nienaturalne, tym bardziej przez męską rękę gdzie jest duża siła, a uchwyt jeszcze mocniej się zaciska w miarę zbliżania się orgazmu, dodaj do tego jeszcze walenie po kilka godzin, bo tak to dzisiaj wygląda i żołądź po jakimś czasie nie jest już tak wrażliwa. Przyzwyczajenie się do bodźców z ekranu to jedno, a desensytyzacja członka to drugie. Przez to pierwsze nie ma wzwodu,
Trafił ci się mężczyzna z wadami, które posiada mniej niż zdecydowana większość mężczyzn i łatwo byłoby ci znaleźć takiego, który nie ma takich wad. Od ciebie zależy decyzja czy on jest wart tego "poświęcenia", bo takich bez takich uzależnień znajdziesz szybko.
@Zenzenzen: Co ty bredzisz xD Teraz 99% wali do p---o, a potem w łóżku jest dopiero niespodzianka jak sprzęt nie działa. Dzisiaj znaleźć faceta nie oglądającego p---o, to jest
@stepienz13posterunku: ale jest różnica między oglądaniem p---o a uzależnieniem od tego tak samo jak jest różnica między okazjonalnym piciem alkoholu a alkoholizmem.
The concept of death-grip syndrome is not recognized by any mainstream medical bodies
Faceta da się zgwałcić siłą/wbrew woli doprowadzając do orgazmu. Raczej ma jakieś problemy medyczne.
@mirko_anonim: Postaw mu ultimatum. Albo umówicie się do specjalisty, albo rozważasz zwijanie manatek. To nie może wyglądać tak, że ty się katujesz i cierpisz, a on totalnie i absolutnie nic nie robi, aby polepszyć waszą sytuacje.
@mirko_anonim Oczywiście że może cie okłamywać, kłamanie i
@mirko_anonim: jesteś przede wszystkim głupia. Przecież to jest bonus więc zamiast korzystać, to wkręcasz sobie jakieś głupoty. Nikt normalny nie wnika w facetów, partnerów i ich stan psychicznego i fizycznego zdrowia, ale ty się uwzięłaś. Jak mu staje, to znaczy, że mu się podobasz. Inne po 3 minutach mają spust partnera i zasypianie lub dalszy s--s
Komentarz usunięty przez autora
@Zenzenzen: Co ty bredzisz xD Teraz 99% wali do p---o, a potem w łóżku jest dopiero niespodzianka jak sprzęt nie działa. Dzisiaj znaleźć faceta nie oglądającego p---o, to jest