Wpis z mikrobloga

Pytanie do ludzików którzy w #tychy mają tv i internet z play - też macie już dosyć tej firmy? To jest żenada co się ostatnio dzieje ( ͡° ʖ̯ ͡°) Za miesiąc kończy się umowa i wydupcam jak najdalej od Playa
#play
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kupczyk: Dosłownie dzisiaj przelała się czara goryczy. Pod UPC przez wiele lat nie miałem żadnych uwag, gdy usługi przeszły na Play ciągle są jakieś problemy. Od dwóch tygodni co chwilę braki internetu oraz przerwy w dostawie telewizji. Proszę, odezwij się, jak będziesz robił rozeznanie co do nowego usługodawcy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@high_hopes wstępnie chce przejść do T-mobile. Mam tam 3 nr to ta magenta chyba mi odpowiada. Jakaś promka ze przez rok płaci się grosze. Jutro podjadę do salonu pogadać
  • Odpowiedz
@kupczyk Miałem to samo, przeszedłem z genialnie działającego UPC do Play i tragedia. Męczyłem się rok. Teraz mam Vectra i jest super. Play to są oszuści. Nie chce mi się wszystkiego opisywać. Jedno jest pewne, ja męczyłem się rok, ale oni stracili klienta już na zawsze. Nigdy więcej Play i PiS never!!!
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@play_polska nie chce pomocy. Decyzja podjęta o rezygnacji z waszych usług. To co się dzieje z wami od tygodnia to jest tragedia. W sumie więcej problemów przez rok u was niż przez 10 lat w UPC
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Snusmumriken1990 telefony mam od T-mobile i nie narzekam a miałem w Orange i Plusie i były problemy. Coś mnie z żoną podkusiło przejść z UPC na Play telewizja i internet. Na szczęście umowa tylko na rok. Jak tak działa telefonia jak tv i internet to nawet nie myślę przejść do Playa
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@play_polska elegancko działacie ( ͡º ͜ʖ͡º) podczas składania wypowiedzenia nawet nikt nie próbował coś wyjaśnić czy przeprosić za zaistniałą sytuację. Przyjęli rezygnację beż słowa ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz