Aktywne Wpisy

Pieskor +552
Dopiero ostatni pobyt w szpitalu dobitnie pokazał mi jakim gównem jest nałóg tytoniowy. To co widziałem zryło mi beret.
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie

Największe redflagi u innych kierowców:
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda
Dawno nic nie dodawałem, a czas leci i jak większość osób już wie, ja w miejscu nie stoję.
Pod koniec października 26-27, skończyłem okres redukcyjny z wagą 108kg.
Dziś po około 6-7 tygodniach, ważę 124kg, w nienagannej jakości i jest to moja absolutnie życiówka.
Czas leci tak szybko, że za tydzień, dokładnie po świętach, w które będę jadł normalnie, to co mamusia mi przygotuje, zaczynam okres przygotowań.
Okres przygotowań do zawodów, inaczej w naszym języku, „prep” będzie trwał około 13 tygodni, najkrócej jak do tej pory w mojej karierze.
Pierwszy start na początku kwietnia w Niemczech na targach FIBO, miejscowość Kolonia.
Kolejne starty nie wiem gdzie, ale będzie ich łącznie około 4, na pewno startuje też w Polsce na początku listopada.
Do tej pory nie było możliwości dla zawodnika kategorii kulturystyka open, czyli mojej, do startowania Polsce, jako że zawody tak prestiżowe nie były w naszym kraju organizowane, jednak w przyszłym roku pojawią się taka możliwość i wyjdę tam, żeby móc dość precyzyjnie zklasyfikować się, jako zawodnik, który w Polsce tak naprawdę jestem.
Trzymajcie kciuki, a jako że idą święta, to nawet napiszę wam co obecnie biorę i ile. :)
OBECNIE:
Cyklon - test 1g, bold 500mg, prima 500mg, 10iu gh, insa +lcarnityna inj 400mg około treningowo + insa długa w dni wysokie.
Cardio - 6x25min.
Jedzenie:
Dni niskie - 240B/90T/310WW
Dni treningowe - 240B/25T/610WW
Dni wysokie (priortet) - 240B/10T/910WW
(Liczone źródłowo, czyli w fitatu białka wychodzi 300-320g)
Pozdrawiam i życzę wesołych i miło spędzonych świąt wszystkim.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#sterydy
#pokazforme
źródło: 49701B8E-457D-4F0E-B1B0-6085F7E0EEB8
Pobierzźródło: 40BCC060-F883-4FE2-AFB8-63E0B63421FB
Pobierz@Lewusx: a mówią, że to krowy są odpowiedzialne za produkcję gazów cieplarnianych
@Lewusx: ja p------e xd
Czyli coś jest na rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lewusx: hej, z ciekawości jak drogo wychodzi lkarnityna? Np na stronie biolabu 200mg jest za 129zl, co by zgodnie z Twoją rozpiską dawało 258zł za dawke użytą podczas jednej sesji treningowej
Iniekcyjną karnityne pewnie dostajesz gratis ale jakbyś chciał to idzie już w Polsce kupić bazową karnityne (nie winian), rozrabiasz ją tylko z solą fizjologiczną i masz kilogramy iniekcyjnej karnityny za grosze
Ja kupuję na propeptydy . pl ze swoim kodem i wychodzi około 780zł za 24000mg i wtedy dawka to 13zł.
Zestaw l-karnityna 3+1, 600mg/ml.