Wpis z mikrobloga

#bovaer #pytanie #zywnosc #codalej #klimat
Co myślicie o tym dodatku, bo ja mam mieszane uczucia []
Bardziej jestem na NIE, bo szczerze mówiąc NIE WIDZĘ POWODU żeby dodawać czegokolwiek do jedzenia...
PO CO!? w imię klimatu?! a co robią Chiny i USA?!
Czytałem też, że niby rolnicy są zadowoleni z tego (ale tylko dlatego, że dostali duże dofinansowanie XD) więc wiadomo o co chodzi :P

Chętnie poznam opinie kogoś zainteresowanego w temacie :):)
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@illaddictyou:
widziałem te badania. Było napisane, że nie dla ludzi i powoduje bezpłodność, ale niby z mlekiem się nie miesza i jest bezpieczny.
SAM NIE WIEM [] a ty jesteś na TAK czy NIE?
@ntdsc
co masz na myśli?
  • Odpowiedz
@RAMBOnaBOSO: szczerze? Osobiście uważam że redukowanie gazów zwierzętom to już jest lekkie przegięcie pały, za chwilę co, obowiązkowe będzie zażywanie espumisanu co dzień rano? Nie dajmy się zwariować...
  • Odpowiedz
@ntdsc: dlaczego najchujowszy? Tylko proszę nie mów mi że europa ma być zbawcą świata i mamy dać dobry przykład chinom, indiom i usa. Poza tym nie wiem czy wiecie gdybyście zredukowali np. CO2 do zera to żadna roślina by na naszej planecie nie rosła...
  • Odpowiedz
  • 0
@ntdsc:
chłopie albo jesteś jakimś odklejonym aktywistom albo nie masz nic pojęcia w tym temacie []
EUROPA wciska wszystkim wymyślone normy, emisje, co2, TERAZ WYMYŚLILI ŻEBY KROWOM OGRANICZYĆ EMISJE METANU...chłopie czy to jest normalne?!?! szczególnie, że za wszystkim idzie kasa z podatnika ;/;/ i non stop podwyżki ;/;/;/
A teraz porównaj sobie AZJE i OBIE AMERYKI ile one robią dla świata?!

@illaddictyou
dla
  • Odpowiedz