Wpis z mikrobloga

@vieniasn: @prostychuop czytając wasze komentarze zaczynam wierzyć w teorię martwego internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@DevSharingan Nie testowałem żadnego z wymienionych przez Ciebie modeli, ale jak rozważasz nowe to w zasadzie najważniejsze, żeby Tobie się dobrze jeździło. A to czy on klęknie po 100 czy 200 tys. km to pewnie już nie będzie Twój problem
  • Odpowiedz
  • 0
@Yelonek: panie a kto to wie co to znaczy, ja tu poszukiwałem porad i uznałem im szersze grono tym lepszy obraz. A zamiast tego piszą jakieś dzieciaczki które piecze rów z zazdrości że ktoś sobie suva chce kupić xD
  • Odpowiedz
Ktoś testował może te dwa samochody albo któryś z nich szczególnie poleca?

@DevSharingan: Miesiąc temu testowałem oba i jeszcze kilka innych, wybrałem Kugę. Tylko ja szukałem hybrydy.
  • Odpowiedz
@DevSharingan 2021 Kia Sportage 2.4L 181KM 2000 tys km 95% autostrada. Słabe przyspieszenie jak na tak dużego SUVa, niewygodne siedzenia i kijowe wsiadanie/wysiadanie przez szeroki próg i głęboką podłogę.
  • Odpowiedz
  • 0
@PBuzz: Też mi przeszło to przez myśl ale ostatnio mało jeżdżę więc często by się zdarzało, że samochód po prostu stałby nieużywany a to chyba wyklucza hybrydę bo akumulator może dostawać po łebie. Jakie czynniki spowodowały że wybrałeś Kugę? Bo ogólnie ludzie zachwalają tego Sportage a patrząc jeszcze na to jak te dwa samochody wyglądają w środku i na zewnątrz to tym bardziej obstawiałbym Sportage. Na plus Kugi wydaje się
  • Odpowiedz
@DevSharingan: Sportage jeździ mnóstwo, ale szczerze to nie wiem co ludzie widzą w tym samochodzie. Wydaje mi się, że sporo się sprzedaje podstawowych wersji, bo mają jakieś atrakcyjne warunki dla osób prywatnych. Czasem zaglądam to widzę skrzynie manuale albo żarówkowe światła. Ja brałem pod uwagę tylko max opcje, bez bajerów typu szklany dach czy hak. Przede wszystkim chciałem SUVa w hybrydzie, czyli koniecznie 4x4 i większy prześwit. Sportage ma 16
  • Odpowiedz
  • 0
@PBuzz: jakby ford w środku wyglądał tak jak kia sportage to bym nie nawet przez moment nie zastanawiał. Trochę to boli że ford wygląda z tym swoim ekranikiem wygląda jakby był generację niżej względem Sportage.
  • Odpowiedz