Aktywne Wpisy

greg_uk +12
TL;DR Mam mega doła, bo nie mam fachu, jestem chory i uzależniony. Ale chcę jeszcze powalczyć i szukam rad mądrych, dobrych ludzi!
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś

lukija +1
lubię oglądać filmiki o siostrach zakonnych jak się modlą jak wygląda ich dzień i jak mój chłop ze mną zerwie to na pewno pójdę do zakonu
Mam dwóch faworytów:
-Kia Sportage 160KM
-Ford Kuga 186KM
Ktoś testował może te dwa samochody albo któryś z nich szczególnie poleca?
#samochody #carboners #pomocy #pytanie #motoryzacja #kia #ford #sportage #kuga #leasing #samochodoza
@DevSharingan Nie testowałem żadnego z wymienionych przez Ciebie modeli, ale jak rozważasz nowe to w zasadzie najważniejsze, żeby Tobie się dobrze jeździło. A to czy on klęknie po 100 czy 200 tys. km to pewnie już nie będzie Twój problem
Komentarz usunięty przez moderatora
@OrzechowyDzem: Dałeś tag #samochodoza Spodziewałeś się oklasków? ( ͡° ͜ʖ ͡°) SUV to jest do lasu, a nie do miasta.
@DevSharingan: Miesiąc temu testowałem oba i jeszcze kilka innych, wybrałem Kugę. Tylko ja szukałem hybrydy.
@DevSharingan: ktoś z takim podejściem najbardziej byłby zadowolony z beemki, audi albo merola.