Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +113
Widzieliście już stadion Puszczy Niepołomice dopuszczony po poprawkach do rozgrywania na nim meczów Ekstraklasy?
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice

źródło: puszcza
PobierzMając 18-19 lat miałem ostrą faze na robienie zdjęć dziewczynom podczas obladzania. Mam na dysku cały folder zdjęć i filmów z takich akcji. Traktowałem te materiały w kategoriach trofeum. Lubie teraz przeglądać ich zdjęcia ślubne na fb mając w pamięci co te dziewczyny robiły mi i moim kolegom z liceum xd Chciałbym zobaczyć miny ich mężów po zobaczeniu tych fotek i filmów. #zwiazki #p0lka #tinder #
https://wykop.pl/link/7611793/v1-tajna-bron-z-iiws-odkryta-na-pustyni-bledowskiej
Poszukiwania tajnej broni V1 czyli "Wunderwaffe" na Pustyni Błędowskiej zorganizowane przez Stowarzyszenie Pasjonatów Historii "Polonia Minor", w którym udział wzięło kilka stowarzyszeń oraz ekipa programu Poszukiwacze Historii - Polsat Play.
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - komentując ten post, bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#bron #militaria #iiwojnaswiatowa #detektorysci #wykrywaczmetalu #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #drugawojnaswiatowa #2wojnaswiatowa #niemcy #poszukiwacze #archeologia #artefaktnadzis #zabytki #wojsko #wojna #qualitycontent #lotnictwo #gruparatowaniapoziomu
źródło: 470237098_1075998427539992_685223107834469037_n
Pobierzprosiłem już o usunięcie mnie z listy wołanych.
pzsr.