@mickpl: ja nie mam do nich sily, naprawde.... a jak ktos nie widzi, ze to jest pchane na CHAMA wbrew logice i ludziom - to juz naprawde, powinno mu sie odberac prawa wybrocze...
@mickpl: No tak w Polsce niski wskaźnik korupcji, bo to nazywa się lobbing w tym (niedo) rozwiniętym kraju już. Innymi słowy, zmieniamy szyld i jedziemy dalej... dramat
@koko_jumbo_i_do_przodu reszta społeczeństwa powinna być edukowana ekonomicznie, bo jeżeli nie widzą związku między dotowaniem deweloperów, a wzrostem cen mieszkań, to powinni mieć ograniczone prawa wyborcze.
@mickpl: ja bym się wcale nie zdziwił, że to nie tak, że jest to silniejsze od nich, tylko mogą czuć na karku oddech pana sponsora, który przy braku zwrotów z inwestycji wyposaży co poniektórych w betonowe (no a jakie?) buty do pływania w Wiśle.
@mickpl to nie tyle jest silniejsze od nich co po prostu za to wzięli łapówki i teraz kombinują jak się wywiązać tylko to niedobre społeczeństwo patrzy im na ręce i ma dość drożyzny poza wszelkimi poziomami absurdu
@mickpl: Trzeba im przypominać, że władza się kiedyś zmieni i nawet jeśli teraz nikogo nie interesuje co oni tacy chętni do dopłacania to na pewno ktoś się temu kiedyś przyjrzy
Rebranding w toku. To jest silniejsze od nich.
#nieruchomosci #polityka
źródło: paszyk
Pobierz@del855 wbrew bardzo małej mniejszości głośnej na wykopie. Reszta społeczeństwa jak widać po wynikach wyborów czeka na te dopłaty.
i to jest przyklad BLEDNEGO wniosku
Czyli: glosuje na razem = chce powrotu komuny :)
glosuje na konfederacji = za aborcje kulka w leb i prywatyzacja wszytskiego lacznie z wojskiem :)
@mickpl: ja bym się wcale nie zdziwił, że to nie tak, że jest to silniejsze od nich, tylko mogą czuć na karku oddech pana sponsora, który przy braku zwrotów z inwestycji wyposaży co poniektórych w betonowe (no a jakie?) buty do pływania w Wiśle.
A "to" jest zapewne od dawna dogadane, tylko medilanie sprawa sie rypla i cekaja na po wyborach prezydenckich.