Aktywne Wpisy

Arbuzlele +86

dawid131 +95
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
#upr #knp #korwin #kuce #libertarianizm #polityka
źródło: 10a6f421de03d53ddba8542ede9f2328eab596d56ada6d8dcea92277e5ab92c6
Pobierz@voov100: Gdyby konfa była po prostu korwinem, nawet z jego mankamentami to bym głosował, ale dodatek narodowców i brauna powoduje, że chyba już lepszy.... PiS
@Jarkendarion Konfa ujowa, w ogóle już nie ma ducha Korwina dlatego już lepszy Pis, no nie powiem oryginalne.
Tak tak wiem socjalistyczne lewaki...
@Jarkendarion: i ci narodowcy w konfie to też są jakieś ruskie dziwaki. Prawdziwi narodowcy np. z ONR wiedzą co robić z moskalami, a to co jest w konfie plus korwiny to szkoda gadać. Zamiast wolności u kuców jest uwielbienie reżimu, zamiast patriotyzmu u narodowców jest uwielbienie
źródło: image
PobierzDochodzicie do wniosku z kolegami ze lepiej byc wieczna opozycja majac po ~10% i przestac zrec piach, trzeba tylko pozbyc sie dziadka co gada o wolnym rynku.
Coz
Korwinizm to zawsze było g---o. Tyle że z wiekiem człowiek odkrywa że świat nie jest czarno-biały. Pamiętam jak JKM głosił że wystarczy obniżyć podatki, zlikwidować socjal i Polska w kilka lat wyśle człowieka na marsa. Złote remedium na wszystko bez konkretów.
A obecna konfederacja to już jest kloaka na pełnej. Jedyne na czym im teraz zależy to razem z pisem dorwać się do koryta i w końcu samemu zacząć okradać
@assninja: Dlatego wlasnie juz ONR zostal nazwany przez konfiarzy lewackim, bo nie robi loda rosji jak braun i ruch narodowy z bosakiem na czele xD
źródło: image
PobierzSprawy gospodarcze miał na sztandarach Korwin, a zaczął coś więcej znaczyć dopiero po związaniu się z szurami i narodowcami, bo jego wizja gospodarki obchodziła może kilka procent społeczeństwa. Na Konfe głosują głównie antysystemowcy, zwolennicy spiskowych teorii i ludzie, co im imponuje
@Jabby: to, właśnie to. Już jako maturzysta stwierdziłem, że dwudaniowe rozwiązania najtrudniejszych problemów świata serwowane przez JKM obrażają moja inteligencję.
@Jarkendarion Partie Korwina nigdy nie były libertariańskie, to zawsze był konserwatywny-liberalizm. Aczkolwiek dawniej zdecydowanie większość narracji opierała się o wolność gospodarcza, co jest totalnym przeciwieństwem konfy, gdzie nuty konserwatywno-narodowe grają pierwsze skrzypce.
@Jarkendarion: nie ma spuścizny w postaci walnięcia protokołu 1% przed samymi wyborami :)
jednak prorosyjskość, zamordyzm i szuryzm są o wiele mniej niebezpieczne niż libertarianizm xD