Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
Juleczka po prawej swoje szanse na rozwój przekreśliła w momencie gdy oszpeciła swe ciało bohomazami i upodobniła do kryminalistki. Nie dostanie ona żadnej pracy w publicznym urzędzie. Jedyne na co może liczyć to ciepła posadka na kasie w Żabce albo własna działalność na onlyfansie. Nie zbudujesz z nią solidnego związku bo ma problemy psychiczne, cechuje ją hipergamia, uzależnienie od narkotyków i alkoholu. Gdy zajdzie w ciąże pojedzie do Czech i wyskrobie Twojego potomka. Lewaczka, toksyczka i feministka..
Mireczku? Którą chętniej wziąłbyś za żone? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #zwiazki #tatuaz #tatuaze #tatuazboners #bekazpodludzi #aborcja #szaramyszkadlaanonka #glupiewykopowezabawy #bekazbrudnopisow #ankieta #ladnapani
źródło: temp_file3645640170646572800
Pobierz@SzubiDubiDu: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
To nie po bozemu, ale przynajmniej dzieci nie bedzie
Komentarz usunięty przez autora
@daeun: A jak szara myszka pracuje w urzędzie za minimalną a brudnopis ma bogatych rodziców i zawód córka? Nigdy nie wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@daeun: to za te wszystkie baity jak ten.
Szara myszka to raczej domyślnie nie będzie ładnej urody, co najwyżej przeciętna.