Wpis z mikrobloga

@Polnischefuhrer no i? Będziesz wypominał komuś coś do końca życia? U mnie w pracy podobnie ktoś skomentował żonę jednego z byłych kolegów. Jak powiedziałem kiedyś przy piwie że ten to ma fajną żonę, tak usłyszałem, że we średniej dwóch znajomych ją obracało po imprezie. Oczywiście nie była w związku z nikim.
Ja się znowu napierdzielałem, pyskowalem i jako punk dziwię się, że nie straciłem żadnych zębów. Przelizanie kilku lasek na imprezie
  • Odpowiedz
@dr_papieros: wiesz co ty byś nawet wziął taką co jej kiedyś hebanowi książęta oddawali stolec na klatę, no ja bym tak nie mógł i tyle. Nie ma w tym nic nielegalnego, ale mnie to brzydzi. Nie wspominając już o maratonach ćpania czy robienia laski za różne substancje.
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer: a skąd wiesz czy Twoja tak nie szalała? Chodzi mi tylko o fakt że głupota młodości rządzi się pewnymi prawami, jeśli laska jest ogarnięta i co najważniejsze jej zachowanie nie doprowadziło do żadnych konsekwencji dla niej samej czy otoczenia to co my możemy z tym poradzić? Co innego jeśli to dalej pusty szon.
  • Odpowiedz
@4mmc-enjoyer: aaa dobra źle przeczytałem. Mój błąd. A teraz odpowiadając na Twoje pytanie. Jeśli nie niesie to za sobą żadnych konsekwencji to nie bo w czym problem? I może Ty mi odpowiesz na pytanie które zadałem wyżej innemu mireczkowi. Czy jesteś pewien że Twoja kobieta wcześniej nie szalała po pytongach?
  • Odpowiedz
@Babell: pięknie powiedziane. Najwięcej do powiedzenia mają właśnie Ci co w tym temacie za dużo nigdy nie działali i mają jakieś dziwne wyimaginowane wymagania wobec otaczającego ich świata.
  • Odpowiedz