Jakby ktoś się zastanawiał, to pizza 30 cm w Crazy Monkey Pizza kosztuje około 100 zł ale na szczęście jest promocja i w cenie jednej dostaniecie dwie xD
Jakiś tag muszę wymyślić na te c-----e promocje aby mieć gdzie zbierać swoją czarną listę knajpek.
@TheDziobaker: Przecież tutaj nie płacisz za samą pickę tylko za usługę od Glovo xD. Wy serio myślicie, że za tyle samo zjecie w dostawie przez g---o apkę za ile zdjedlibyście w lokalu?
@Filip3k91: No i co z tego? W większości przypadków nie ma takich cen, a ceny na apkach są akceptowalne. Tutaj natomiast jest jakaś januszerka i dobrze, że gość to piętnuje.
@TheDziobaker: ogolnie ta pizzeria jest smaczna o ile przywioza zarcie, bo obsluga p------a. Kiedys zamowilem pizze, czekalem z 2h na dostawe, przez pyszne nie mogli mi zwrocic kasy bo…nikt w pizzeri nie odbiera telefonu. Kasa wrocila dopiero po 4h jak anulowali zamowienie. A na pyszne i na google mnostwo opinii jak moja.
@joseone: Nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ale u mnie w miescie to norma, dlatego pisze o gowno apkach. Takie "promocje" w Wolcie, Uber Eatsie czy Glovo to normalka niestety, dlatego dziwi mnie że kogokolwiek to dziwi ¯\(ツ)/¯
@TheDziobaker: Jak zrobię w domu swoją pizze na najbardziej d--------h składnikach, na mące 10zł/kg i z kulką burraty na górze to po uwzględnieniu wszystkich kosztów nadal place mniej niż za pół tej margarity.
@Filip3k91: tak, wiele razy sprawdzałem ceny lokalnie, a ceny przez apka, różnica była w dowozie, skoro mam usługę premium wykupiona to nie widzę różnicy czy kupię przez apke czy przez lokal, a dodatkowo w apce masz 73837 lokali
Jakiś tag muszę wymyślić na te c-----e promocje aby mieć gdzie zbierać swoją czarną listę knajpek.
#ubereats #wolt #glovo #januszebiznesu
źródło: 1000024732
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000003002
PobierzWy serio myślicie, że za tyle samo zjecie w dostawie przez g---o apkę za ile zdjedlibyście w lokalu?
@TheDziobaker: Janusze promocji, wczoraj sprawdzałem makaron w 1+1 i nagle kosztuje 99zł no to jest k---a żart
źródło: jak-to-kurna-50-zlotych-za-srednia-pizze-ksiazka-marx-engels
Pobierz