Aktywne Wpisy

tesknilam_ +33
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +65
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Niestety nadawcy tej paczuszki nie znam, i zapraszam do ujawnienia się ;)
List, krótki i na temat, bez zbędnych ceregieli. Sam takie pisze XD
a co w paczce?
Skarpetki, żeby nie było zimno w "stoopki". Oby te mi szybko nie zniknęły.
No i prezenty główne pod mój opis, czyli książka na temat Nolana mojego ulubionego reżysera :D, zapomniałem dodać w opisie że mam problem z czytaniem książek #adhd XDDD, ale dla tej zrobię wyjątek ;)
Drugi prezent to LEGO w kształcie aparatu. W opisie napisałem że marzy mi się Stary aparat, autor paczki wpadł na genialny pomysł że połączy dwa fakty, i tak o to mam nie dość że LEGO to jeszcze aparat :D
No i na końcu słodyczki, które tylko odliczają sekundy przed ich konsumpcją.
Dziękuję pięknie za tą paczuszkę, Wesołych świąt Mikołaju ;)
#wykopaka
źródło: 1000001824
Pobierz