Wpis z mikrobloga

Odpaliłem sobie od niechcenia z dużą rezerwą podcast Joe Rogana żeby posłuchać co do powiedzenia ma Ryan Graves i jak raz tego fragmentu posłuchałem i drugi raz na szybko przeskakiwałem to wydaje mi się że w czasie 1:10:00-1:30:00 gość zadał(xD) maksymalnie 3 pytania retoryczne / podsumował wywód prowadzącego i raz poprosił o wyświetlenie czegoś na ekranie, a tak to Rogan cały czas p------i jakieś głupoty co się naczytał na twitterze i reddicie o tym że kwantowy kosmiczny komputer zniszczy wszechświat, tak się zmęczyłem tymi jego wywodami że mi się dalej nie chce tego słuchać

#uap #ufo #joerogan #podcast
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@ntdsc: W tym roku to jest trzeci jego podcast który słucham i tamte nie były aż tak c-----e, ale zaznaczyłem celowo że włączyłem to od niechcenia żeby posłuchać gościa
  • Odpowiedz
tak to Rogan cały czas p------i jakieś głupoty co się naczytał na twitterze i reddicie o tym że kwantowy kosmiczny komputer zniszczy wszechświat,

@ActiveekHere: ale to podsumowuje każdy podcast Rogana. No oprócz tych z Joey Diazem, bo wtedy tamten p------i "I tell you Joe Rogan."
Chłopek roztropek, co usłyszy to dwa odcinki później sprzedaje jako swoje odkrycia
  • Odpowiedz