Wpis z mikrobloga

Naprawdę przesuwacie w prawo wszystko jak leci? Dla mnie to niepojęte. Ja może 5% przesunę w prawo, a przy reszcie prawie nic nie czuje. Pewnie #libido słabe i w ogóle, ale może to i lepiej. Zrobię #nofap to może mi się więcej kobiet zacznie podobać.
#tinder
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blake-drake: Nie przesuwam, p------ę to.

Ja może 5% przesunę w prawo, a przy reszcie prawie nic nie czuje.

Wcale Ci się nie dziwię. Wszystko z tobą ok. Po prostu takie mamy czasy, że baby teraz najczęściej są produkowane na taśmach wg instandardów. Coraz bardziej zakompleksione, więc ukrywają swoją naturę pozując z coraz to mocniejszym makijażem. Nie wystarczy, to trzeba sobie zabieg zrobić
*hatfu* na te napompowane
  • Odpowiedz
Teraz, w dobie e-k------a, to baba musi udowodnić, że jest warta twojej spermy

@NotYetDefined XDDD czlowieku jestesmy na wykopie a nie na instagramie. Nigdy w historii sytuacja na rynku matrymonialnym nie byla tak ujowa dla przecietnych i brzydkich mezczyzn.
  • Odpowiedz
a ja napisałem, że chad nie nadzieje goblina na pal.

@NotYetDefined: goblina nie, ale przecietna juz tak, a wiele przecietnych i brzydkich kobiet ma dzis podejscie

albo bogaty przystojniak albo wezme sobie psiecko

podziekuj serialom i social mediom
  • Odpowiedz
dla którego liczy się ilość zaliczonych,

@NotYetDefined: sam sobie odpowiedziales, moze tez miec cisnienie a wtedy woli wybrac przecietna za darmo na pierwszej randce niz ladna po stawianiu randek i pajacowaniu do trzeciej albo czwartej randki.
  • Odpowiedz
@blake-drake: Po prostu większość facetów nie ma żadnego szacunku do siebie i bierze wszystko, co wpadnie do sieci. Gdyby mężczyzn nauczyć, aby trzymać ramy i nie myśleć tak bardzo kutasem to możliwe, że sytuacja poprawiłaby się
  • Odpowiedz