Wpis z mikrobloga

#przegryw Zdajecie sobie sprawe że będąc wykopkiem i siedząc na tym tagu popadnie w jeszcze gorszy dół? Przez to żę klepiecie się po plecach i w----------e sobie jakieś teorie do głowy że bez 180 nie możecie mieć dziewczyny utwierdzacie się w przekonaniu że cokolwiek nie zrobicie nie da to wam żadnych efektów, gdybyście usunęli tutaj konto, zaczęli stawiać sobie cele wasze życie wyglądałoby zupełnie inaczej
Jako zdrowa psychicznie osoba wchodząc tutaj po raz pierwszy 2 dni temu PRZERAZIŁEM SIĘ bo pierwszy raz znalazłem się w ŚWIECIE O KTÓRYM NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA
Żaden nornalny facet nie rozkminia że jest za niski, za gruby, za chudy tylko idzie przez zycie jak czołg
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@monami tu siedzą ludzie upadli. Wygląd nie ma aż tak dużego znaczenia. Nasz problem siedzi w głowie. Nie da się tego zmienić mimo że próbowałem wielokrotnie.
  • Odpowiedz
  • 3
@Kakoq: Kocopoły? gdybyś otaczał się w kręgu osób którym wychodzi coś w życiu to też by ci zaczeło wychodzić bo widziałbyś jakie kroki podejmują, tymczasem siedzisz tutaj i klepiesz się po plecach z osobami które same o sobie mówię ŚMIEĆ, PRZEGRYW ITD TO JEST CHOOOOORE, samo usunięcie konta, postawienie sobie celów ze np w tym roku pojde jeszcze na siłownie, w drugim kupie mieszkanie spowoduje ze w krótkim czasie będziesz
  • Odpowiedz
  • 1
@qew12: Dla mnie odkąd spradziłem co wy tutaj piszecie wykop stał się jakimś Fenomenem XDD , jakbym wszedł do świata który nie istnieje, Jakaś p--------a bańka
  • Odpowiedz