@monami tu siedzą ludzie upadli. Wygląd nie ma aż tak dużego znaczenia. Nasz problem siedzi w głowie. Nie da się tego zmienić mimo że próbowałem wielokrotnie.
@Kakoq: Kocopoły? gdybyś otaczał się w kręgu osób którym wychodzi coś w życiu to też by ci zaczeło wychodzić bo widziałbyś jakie kroki podejmują, tymczasem siedzisz tutaj i klepiesz się po plecach z osobami które same o sobie mówię ŚMIEĆ, PRZEGRYW ITD TO JEST CHOOOOORE, samo usunięcie konta, postawienie sobie celów ze np w tym roku pojde jeszcze na siłownie, w drugim kupie mieszkanie spowoduje ze w krótkim czasie będziesz
@hibiskus_mi_umieraa: nie siedzą, zdałem sobie sprawe że to co pisali o was w internecie stało się prawdą NAPRAWDE NORMALNA OSOBA KTÓRA TUTAJ WEJDZIE SIĘ PRZEŻEGNA XD
@qew12: Dla mnie odkąd spradziłem co wy tutaj piszecie wykop stał się jakimś Fenomenem XDD , jakbym wszedł do świata który nie istnieje, Jakaś p--------a bańka
j--------e. niedawno pisałam o dobrym dniu i o największym koszmarze jaki mógłby mnie spotkać, czyli spotkanie z dzikami. właśnie widziałam się z trzema wielkimi gnojami. zamarłam chwilowo, ale żyje.
źródło: images
Pobierzźródło: tamtetywyszli
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file3652247410431862882
Pobierz