Aktywne Wpisy

annlupin +8
macie wybrane horrory na jutro czy nie oglądacie se takich ugułem

freddd +5
Szukam takiego blatu na wymiar (orzech europejski)
ma ktoś info gdzie takowy można nabyć? z niektórymi sklepami niestety trochę trudno się dogadać.
ma ktoś info gdzie takowy można nabyć? z niektórymi sklepami niestety trochę trudno się dogadać.
źródło: biurko-regulowane-elektrycznie-dwusilnikowe-d2-bialy-z-blatem-orzech-eu
Pobierz

Ja tu jestem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie no żart, ja też jestem spierodlina spoleczna. Ty przynajmniej chyba jesteś wysoki. Jak masz firmę to musisz pokazać że masz kasę - to wtedy na tinderze jakiś szon może się trafi.
Żeby poznać kogoś w realu to trzeba mieć w tym wieku mnóstwo szczęścia i farta. Czego Ci życzę w nowym roku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Masz jednak firmę i wnioskuje, że jesteś uwiązany z obecnym miejscem zamieszkania. Fakty demograficzne są jednak nieubłagane, kobiety
no właśnie, nie ma jakichś grup na fb z kobietami które marzą o takim życiu?
zresztą to nie ja o tym pisałem że są takie kobiety to @MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno pisał że takie zna.
Owszem może być wolna po rozstaniu, ale zazwyczaj w ciągu miesiąca jest już zajęta, bo się zawsze znajdzie ktoś z grona znajomych kto czekał, aż się zwolni.
Co Ci zostaje? Poszukać córki jakiegoś rolnika. Standardowe wyjście do ludzi, noi internet, straszne szambo, ale kto wie, może akurat Tobie się uda coś